RO Study
👤
CaTa1233
CaTa1233
13-10-2014
Matematică
a fost răspuns
1,(6)= fractie ordinara
Răspuns :
0000000
0000000
13-10-2014
[tex]1,(6)= 1\frac{6}{9} = 1 \frac{2}{3} = \frac{5}{3} [/tex]
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 84+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
3 Observați Modelul Şi Scrieţi Sub Formă Zeci- Mală Numerele Reprezentate Sub Formă De Fracție. Scrieți Celelalte Numere (dacă Este Posibil) Sub Formă De Fracţi
Buna! Va Rogg Ajutati-ma Rapiddd Ex Acesta Dau Coroana Inima Rate De Toateeeeeeeeeeeeeee Rezolvare De Clasa A Saptea Pleaseeee REZOLVARE COMPLETĂ
Ex Asta Va Rog.. Am Nevoie De Rezolvare Completa Și As Vrea Sa Știu Formulele Trigonometrice Folosite../…
1.Alcatuiti Cuvinte Derivate Cu Sufixe Diminutivale Și Augmentative Pentru Urm Cuvinte: Carte,fată,casă,frunză. 2.Indentificati Sufixele Și Prefixele Din Urm Cu
Simplificati Fractia 8/4 Pana Devine Ireductibila
Fie Funcția F:R-R F(x) Ax^2+bx+c, C,a,b€R A Este Diferit De 0 Astfel Graficul Ei Să Treacă Prin Punctele O(o,o) Și R(3;-3) Iar Valoarea Maximă Sa Fie Egala Cu 1
1) Rescrie Din Text Patru Cuvinte Sau Îmbinări De Cuvinte Din Care Se Poate Deduce Cronotopul Textului ( Doua Indicii De Timp Și Doua Indicii De Loc) 2) Rezuma
Descoperă Grupul De Cuvinte De Pe Verticală A B 1 Insecta Ce Se Hrănește Cu Frunzele Pomilor Doi Leguma De Culoare Galbenă Sau Roșie Asemănătoare Gogoșarul Lui
Bună Ziua! Mă Poate Ajuta Cineva La Acest Exercițiu?
Ajutorrrrrrrrrrrrrrrrrrr