RO Study
👤
Jadewest
Jadewest
08-03-2016
Matematică
a fost răspuns
Cum se rezolva exercitiul 6? Ajutor!!!
Răspuns :
Tucabuca
Tucabuca
08-03-2016
1000-(72×8+6)=1000-582=418
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Am Nevoie Urgent De Rezumatu Cartilor ULITA COPILARIEI Si IN CASA BUNICILOR De Ionel Teodoreanu. Am De Facut Rezumat Pentru Scoala. Va Rog Ca Cine A Citit Carte
Am Nevoie De Un Text Argentativ Despre Avantajele Si Dezavantajele Internetului In Formarea Spirituala A Unui Tanar.
În Figura De Află Un Tetraedru Regulat VABC . Masura Unghiului Dintre Dreptele AV Si AC Arătați Ca Are 60 °
Am Gresit Ceva La Acest Algoritm? Nu Stiu De Ce La Linia 60 Nu Ma Lasa Sa-i Dau Lui D Capacitatea Mai Mare De 12... Cerinta: Se Consideră O Mulțime S Care Con
Cat Este -1+7?Ajutoor,va Rog.
Determinați Numerele De Forma Abc Stiind Ca Imparțite La Bc Dau Catul 6 Si Restul 5. Va Rog Ajutați-ma !!!!!!!
In Paralelogramul ABCD Se Noteaza Cu M Mijlocul Laturii DC. Stiind Ca AM Intesectat Cu Bd In E Si BM Intresectat In AC In F,aratati EF||AB.
Aflati Un Numar Stiind Ca Daca Il Inmultim Cu 2 Pe 5 Obtinem Acelasi Rezultat Ca Atunci Cand Adunam 3 La Un Sfert Din El.
13 Supra 4 • 13 Supra 32=..... Rezolvare Pls
La O Cantină 125 De Elevi Sunt Reprezentați La Mese Cu Cu Cate 10 Locuri De Fiecare .la Câte Mese Se Ocupa Toate Locurile Şi Câte Locuri Libere Ră