RO Study
👤
Nustiu16
Nustiu16
06-03-2016
Matematică
a fost răspuns
ce fractie dintr-un metru reprezinta 2 dm
Răspuns :
Senseialex
Senseialex
06-03-2016
raspunsul este 2/10 = 1/5
Answer Link
Raffaele
Raffaele
06-03-2016
Transformi metrul în dm și ai 10 supra 5 și Îți iasa
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana+15 Puncte din Ce Numar Trebuie Scazut De 6 Ori 6 Pentru A Se Obtine Un Numar Cu 6 Mai Mare Fata De Triplul Lui 6?
Cine Îmi Analizează Și Mie Urmatoarele Cuvinte:cu Minte Iscoditoare(iscoditoare),ocoli Gardul (gardul ),înalt Al Curtii(al Curtii)
Completeaza Spatiile Punctate: Presiunea Intr-un Punct La ............ H Sub Apa Depinde De Adancimea H Si De ............ P₀ De La Suprafata Lichidului.
Care Sunt Denumirile Celor Patru Saptamani In Care Este Impartita Luna Septembrie? .............................................................................
Coronita !!Scrieti Toate Nr. De Forma Xlx Divizibile Cu : A)2 , B)5 , C)10, D)3 , E)4 , F)9
O SCURTA POVESTIRE DE 10 Randuri Cu Verbe La Modul Indicativ Timpul Trecut .Naratiunea Sa Inceapa Cu Urmat. Fraza ;Mama Imi Spune Ca A Telefonat Alexandru
Care Este Criteriul De Divizibilitate Cu 37
O Apartenență La Genul Epic Al Textului Petruța De Mircea Cartarescu!!! Va Roooog Mult De To . Dau Coronita
Din Ce Este Format Titlul "La Conac"?
Buna!Vreau Si Eu Rezumat La "Planeta Celor Doi Sori" ,cu Momentele Subiectului.Multumesc Anticipat!