RO Study
👤
Ajutorrrrr1
Ajutorrrrr1
06-03-2016
Matematică
a fost răspuns
daca 15supra7=xsupa 35 x = cu
Răspuns :
Ovidiueduard
Ovidiueduard
06-03-2016
[tex] \frac{15}{7} = \frac{x}{35} x= \frac{15*35}{7} x=75[/tex]
Answer Link
Alinaminea05
Alinaminea05
06-03-2016
15/7=x/35 x=15*35/7
x=75 acesta este raspunsul
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ⓒ Formuleacă Răspunsuri Potrivite La Fiecare Dintre Întrebările De Mai Jos. * Cum Era Profesorul De Istorie? * Cum Vorbea Demostene Când Era Copil? • De Ce S-a
Cat Inseamna Mărimea Aia 1 Pe Doi? Adica Este 36 Jumate? Urgentttt
20 Subliniază Cu O Linie Complementele Directe Și Cu Două Linii Complementele Pre- Poziționale Din Textul Dat. M-am Gândit La Vremea Frumoasă De Afară Și Am Hot
HAI LA PIZZA! Leon E Foarte Pretențios Când Vine Vorba De Pizza. Desenează Pe Farfurie Pizza Perfec Pentru El. O .o Doime Cu Ardei Iute • Un Sfert Cu Mult Porum
Ⓒ Formuleacă Răspunsuri Potrivite La Fiecare Dintre Întrebările De Mai Jos. * Cum Era Profesorul De Istorie? * Cum Vorbea Demostene Când Era Copil? • De Ce S-a
Salut! Aș Dori Si Eu REZOLVAREA Acestei Probleme. Răspunsul Este 21
25. Se Dau Două Unghiuri Complementare, Dintre Care Unul Este De Cinci Ori Mai Mare Decât Celălalt. Determinați Măsurile Celor Două Unghiuri. Rezolvare:
Problema 19 Dau Coroana
Care Sunt Predicatele Și Subiectul Din Enuntul: Pentru El Viața Înseamnă Toate Greutațile Pe Care Le Suportă.
In Imaginea De Mai Sus Apar Siluetele Unor Copii Care Se Joaca. Alege Unul Dintre Jocurile Sugerate Si Redacteaza, 60-100 De Cuvinte, Un Dialog De Minimum 6 Rep