RO Study
👤
Giugi
Giugi
03-03-2016
Matematică
a fost răspuns
reprezentati pe axa numerelor :
0,25
1,75
2,75
0,75
Răspuns :
Bologav01
Bologav01
03-03-2016
0,25;0,75;1,75;2,75. Eu ti le-am ordonat crescator, cred ca mai departe te descurci singura
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 69+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
150 G De Solutie De Glucoza Se Trateaza Cu Reactuv Fehling Si Se Obtin 8,64 G Precipitat. Determina Concentratia Procentuala A Solutiei De Glucoza
Suma A Trei Numere Naturale Este 123.Al Doilea Numar Este Cu 2 Mai Mare Decat Triplul Primului Numar,iar Al Treilea Este Jumatate Din Suma Celorlalte Doua Numer
Într-o Clasa Sunt 27 Elevi. Numărul Băieților Din Clasa Reprezinta 80% Din Nr Fetelor Din Clasa. Determinați Numărul Băieților Din Clasa.
Realizează O Compunere Cu Titlul 'Vitejia Poporului Român' În Care Să Prezinți Cel Puțin Trei Aspecte Din Lupta Poporului Român Pentru Apărarea Țării Împotriva
Un Exemplu De Caracterizare A Unui Personaj!
Suma A Doua Nr Este Egala Cu 52. Aflati Cele Doua Nr Daca Unul Dintre Ele Este De 3 Ori Mai Mare Decat Celalalt.
Triunghiul ABC Are Laturile AB=6cm, AC=4cm Si M(A)=60°. Aflati Aria, Perimetrul Si Lungimea Inaltimii Din A A Triunghiului.
Care Este Rolul Inversiunii?
VA ROGG!!!fie X Apartine N Valorile Lui X Care Sunt Solutii Ale Inecuatiei 2|x-1|+3x Mai Mic Sau Egal 3(x+2) Sunt ...
Avoir Si Etre La Timpurile Infinitive, Passe Compose, Prezent, Future Su Traduceri Daca Se Poate