RO Study
👤
Mihai225
Mihai225
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
câmpul lexical a cuv oră
Răspuns :
WqAlexpW
WqAlexpW
02-03-2016
Câmpul lexical al cuvântului oră :
- minut,
-secundă,
-zi,
- săptămână,
-lună.. etc.
Answer Link
Andrea811
Andrea811
02-03-2016
Mai adauga si ,,timp"
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 11+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Completează Rebusul De Mai Jos Și Vei Afla Pe Coloana A-B Numele Unei Mari Sărbători : 1)Slujitor Al Lui Dumnezeu. 2)Le Înroșim În Preajma Învierii Domnului. 3)
Ka O Petrecere Trei Animatori Au Sarcina De A Umfla 200 Baloane.Panavacum ,primul A Umflat 27 De Baloane,al Doilea Avand O Putere Speciala A Umflat 64 De Baloan
35 Puncte! Va Rog Mult Am Nevoie Mâine
Să Se Determine A, B, Astfel Încât Funcția Să Fie Continua Pe D.
1. Dacă Elevii Unei Clase S-ar Aşeza Câte Doi În Bancă, Toate Băncile Ar Fi Ocupate Şi Într-una Ar Fi un Singur Elev. Dacă S-ar Aşeza Câte 3 În Bancă, Ar Rămâne
Bună Seara Va Rog Să Mă Ajutați La Chimie
Lui Bocănilă Îi Place Să Adune Brânduşe Primăvara. La Finalul Unei Zile, Bambi Îl Întreabă Câte Brânduşe A Adunat. Bocănilă Îi Răspunde Astfel: "Micşorează Cu 8
12. Put The Words In Order And Make Sentences: 1. In/my/house/'s/is/brother/London. 2. John/Monday/is/on/'s/birthday 3. 's/purple/Joanna/is/dress 4. Children/ar
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 12 Dm. Care Este Lungimea Dreptunghiului, Dacă Lăţ Mea Lui Este De 8 Cm?
To Retell This Story The Two CousinsLong Ago Two Giant Pandas, Kang And Tang, Lived In China. They Were Cousins, But They Often Quarrelled Over A Beautiful Bamb