RO Study
👤
Darvin
Darvin
02-03-2016
Limba română
a fost răspuns
ajutați-mă, va rog !
Mulțumesc
Răspuns :
Mariuca34
Mariuca34
02-03-2016
I -am trimis pe cei trei elevi la bibliotecă
Celui de -al treilea participant nu i -a placut înfrângerea
Gândurile celor patru oameni erau similare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 79+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Determinati Cifra "x": a) (124+5x)divizibil Cu 2 b) (5 La Puterea23+123x)divizibil Cu 5 c)(1200+1234x)divizibil Cu 3 d) (1*2*3*4*5*6+24x)divizibil Cu 9 Multumes
Deseneaza O Fasole Si Scrie Care Sunt Componente Radacina ; Tulpina ; Frunze ; Flori ; Fruct ; Seminte
Explica Folosirea Cratimei In Structura ,, S-o Rascoale''
Daca B Este Simetricul Lui A Fata De Punctul O,iar C Este Simetricul Lui A Fata De B,atunci Determinati Valoarea Raportului OB/BC. Vreau Rezolvarea C
Determinati Raza Cercului In Care Este Inscris Un Patrat De Arie 36 Cm Patrati.
Calculati Raza Cercului Circumscris Triunghiului ABC , Stiind AB=3 Si Masura Unghiului C =30°
Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul "pe Care" In Propozitia: [...] O Ciuperca Speciala Pe Care O Recolteaza Drept Hrana.
Suna Varstelor A Doua Surori Este De 31 Ani.Calculand Nr De Ani Peste Care Suma Varstelor Va Fi De 39 Ani?Si Am Variante De Raspuns:9 Ani8 Ani2 Ani4 AniDaca Put
Redacteaza O Compunere,de 10-15 Randuri,in Care Sa Iti Exprimi Opinia Despre Oraselul-statiune Zermatt,descris In Fragmentul Citat,ca Posibila Destinatie De Vac
Formulați Întrebări Cu Verbele : Oprim , Am Cercetat , Dospește , Vor Înceta , S.a Apropiat , Eram , Fusesem , Luaseram , Veni .