Răspuns :
A sosit primăvara. Ghioceii cei albi sosesc,iar maritsoarele se folosesc. Ma bucur ca ii voi canta mamei cantece de 8 Martie. Abia astept sa fac mi de felicitari. Ma pot bucura ca vine caldura. Eu ma pot distra in parcuri fiindca caldura vine. Abia astept sa stau in haine scurte ca apa. Ma bucur foarte mult ca vine primavara
Primavara anotimpu cel mai asteptat de toti,deoarece natura reinvie si ne incinta cu culorile ei pline de viata.Soarele ne trezeste in fiecare dimineata zimbitor si ne ofera din caldura sa cite un strop de bunatate.Bucuria tuturor e ca ziua se mareste,si nu mai e nevoie sa ne luam multe haine-ceva usor si am plecat.Pasarile calatoare isi fac aparitia bucuroase ca au sosit in sfirsit acasa. In fiecare dimineata suntem petrecuti catre scoala cu minunatul cintec al pasarilor. Cei mai fericiti sunt copii,fiindca vor putea petrece mai mult timp pe afara.In padure isi scot din pamint capsorul incintatoarele flori ale primaverii,anumalutele ies din hibernare si si incep a cauta hrana.
Primavara e anotimpul reinvierii naturii-un miracol extrem de interesant.
Ador primavara,deoarece ea e simbolul sperantei si al renasterii,ea in fiecare an incepe totul de la zero si aduce un rezultat uluitor.
Primavara e anotimpul reinvierii naturii-un miracol extrem de interesant.
Ador primavara,deoarece ea e simbolul sperantei si al renasterii,ea in fiecare an incepe totul de la zero si aduce un rezultat uluitor.