RO Study
👤
Denisica1
Denisica1
28-02-2016
Limba română
a fost răspuns
opusul cuvantului viata
Răspuns :
Felix212
Felix212
28-02-2016
viata=moarte,deces
..........................
Answer Link
Mariam22
Mariam22
28-02-2016
Viață - Moarte
♡sper că te-am ajutat♡
☆Coroniță?☆
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 97+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
IV. Citeşte Cu Atenție Sursa Istorică Şi Rezolvă Itemii:L0123456789 ,,Aristocraţii Din Pompei Locuiau În Case Private (case Cu Atrium), Cu Grădini Interioare.Ap
Vă Rog Să Mă Ajutați Cat Mai Repede ! Dau 100 De Puncte . Dar Vă Rog Frumos Să Nu Faceți La Misto Deoarece Chiar Am Nevoie .
Cum Îți Imaginezi O Copilărie Adevărată
Cu Numerele: 19. Aflați Măsurile Unghiurilor Triunghiului DEF, Ştiind Că Sunt Invers Proporționale A) 2, 3 Şi 6; Ex 19 ARepede!!
Se Dă Figura Alăturată. Demonstraţi Că Triunghiurile AOB Şi COD Sunt Congruente. (specifica Cazul De Congruenţă) B 10 Cm 0 1 Du
Perimetrul Unui Dreptunghi Exprimat În Centimetri Este Egal Cu Cel Mai Mic Număr De Trei Cifre Diferite Află Dimensiunile Dreptunghiului Dacă Lățimea Este Cu 13
Într-o Sala De Spectacole Sunt 242 De Randuri Cu Cate 24 De Scaune Pe Fiecare Rand . S-au Vandut Bilete Pentru 4395 De Locuri .Cate Bilete Au Ramas Nevândute?
Povestește Înscris Textul De Mai Sus Atenți La Le Regulile De Transformare Dialogul În Povestire
Fie Diagramele De Mai Sus
Transforma Vitezele Urmatoare In M/s :v1=100km/hv2=20cm/minv3=34m/mindau Coroana!!!(vreau Rezolvarea De Cls A 6a)