Răspuns :
Răspuns:
sper ca a ajutat.
Explicație:
Eu imi imaginez o copilărie prin folosirea timpului cu jocuri distractive si lucruri de învățat. Copilăria e cel mai valoros timp din viața omului, fiindcă doar odată îl putem folosi. E partea din viața cand copilul are multe descoperiri noi si amintiri prețioase care vor ramane in sufletul lor pentru o veșnicie. Deci, prin simplu fapt, orice om merita o copilărie valoroasă si de neuitat.
Răspuns:
O copilaria adevarata dupa parerea mea este asa:in fiecare zi copil se joaca in diferite jocuri cu prietenii lui,daca nare prieteni cu fratii,surorile,dar nu stau in telefon,au multe jucarii,se duce in excursii pentru a avea amintiri frumoase,citeste multe carti,deoarece Citind carti tu nimiresti intro lume a povestilor,in fiecare seara se plimba cu familia lui,copii inventeaza multe jocuri,de exemplu mancarea,pamantul si nisipul era material principal,faceam diferite prajituri,pateuri,supa,etc.,rezinca,copii luau o razana de la pantaloni si sareau peste ea,de a prinsa,ascunsa,etc.,se duceau la iaz cu parintii ca sa pescuiasca,si multe altele.Copilaria e cel mai bun moment din viata noastra dar din pacate,multi copii stau in telefon ...Normal?