RO Study
👤
Puiutpuiu
Puiutpuiu
22-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Care este substantivul lui calzi?
Răspuns :
Gogalniceanum
Gogalniceanum
22-02-2016
calzii
SPER CA TE-AM AJUTAT!:3:))))
Answer Link
Vasilevasilica
Vasilevasilica
22-02-2016
Substantivul lui „calzi„ pot fii- obraji,plapumile,cpiii,.......etc.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 29+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
5 Hg = ? G Imi Spumeti Si Mie ?
Deseori Observi Miscarea Frunzelor De Pe Copaci A Firelor De Iarba. Se Considera Ca Aceasta Miscare Este Conditionata De Vint, De Curentii De Aer. Propune Un Ex
Vreau Rezolvarea : Un Factor Este 8 Iar Al Doilea Este De 4 Ori Mai Mic aflati Produsul Lor
Am Nevoie De Un Referat Despre Graul Care Este Format Dintr-un Sg. Cotiledon Si Alte Cele ... !!!!!!!!!! Ajutor !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Stiind Ca Apotema Unei Piramide Patrulatere Regulate Este 3 Cm, Inaltimea Este 3√3/2 Cm Si Aria Laterala Este Egala Cu 18 Cm², Sa Se Afle Volumul Piramidei.
Care Este Explicarea folosirea Cratimei In Structura "sa-si Termine
Am Nevoie Urgent De Un Text Argumentativ, Pe Baza Expresiei "Omul Nu Se Joaca"
Selectati Cu Ajutorul DEX-ului Si Al Unui Dictiomnar De Sinonime ,cate Trei Intelesuri Apropiate Sensurilor De Baza Ale Cuvantului Dor: Dorinta, Vrere, Nazuinta
O Cantitate De 360 Litri De Lapte A Fost Distribuita La Doua Centre .primul Centru A Primit De Doua Ori Mai Mult Lapte Decat Cel De-al Doilea. Cati Litri De
1) Solutia Reala A Inecuatiei 2(x+1)-4<6 Este :A. (-infinit;4) B.(-infinit;4] C. (0;4) D. [0;4] 2) Solutia Sistemului { X+y=5