RO Study
👤
Timeeatapusu
Timeeatapusu
20-05-2014
Matematică
a fost răspuns
5 hg = ? g imi spumeti si mie ?
Răspuns :
Loredana93
Loredana93
20-05-2014
500 cred..............
Answer Link
Karlacreatza
Karlacreatza
20-05-2014
are 500 de grame. mai mult ca sigur.sper ca team ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 71+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In Livada Bunicului Sunt 12 Pomi .radu Uda Doua Sferturi Din Pomi , Iar Ana Jumatate . Cati Pomi A Udat Fiecare
Intr-un Triunghi Dreptunghic Lungimile Catetelor Si A Ipotenuzei Sunt Direct Proportionale Cu Numerele 6, 8 Si 10, Iau Lungimea Inaltimii Este De 9,6 Cm. Calcul
Un Corp De Mici Dimensiuni,cu Masa M=0,1 Kg,este Aruncat Pe Vertical,de Jos In Sus,cu Viteza Initiala V1=8m/s. Aflati: a)inaltimea Maxima La Care Ajunge Corpul(
Cine Ma Ajuta La Aceste Exercitii: 1)a+b+c=27, A-de 3 Ori Mai Mare Decat B, C-cu 7 Mai Mare Decat B.a=?,b=?,c=? 2)a+b+c=98.b-dublul Primului,c-cu 18 Mai Mare D
Identificati Adverbele Din Urmatoaruo Text Si Analizatile S Precizam Ce Adverb E Si F.s: a)Deasupra Se Bolteabun Cer Albastru De Singuratate.Mergeau Incet Pe Un
Va Rog Sa Ma Ajutati La Urmatoarele Probleme:1.O PERSOANA A CUM PARAT 1KG DE PORTOCALE LA PRETUL DE 4,7 LEI SI INCA 1KG DE PORTOCALE LA PRETUL DE 4,5 LEI.CALCUL
Suma A 2 Nr Este 20.Al Doilea Nr Este De 3 Ori Mai Mare Decat Primul. Care Sunt Nr? -Rezolva Ex Prin Incercari.
Rezolvati Ecuatiile: a) (3x-1)la Patrat = (5x+2)la Patrat b) (2x+3)la Patrat = (3x-1) La Patrat
Imi Explicati Va Rog Functia Round La Programul Excel?
Care Sunt Cele 12 Zeitati? Inafara De Afrodita, Poseidon, Atena, Artenis!