RO Study
👤
Robo3
Robo3
21-02-2016
Geografie
a fost răspuns
informatii despre despre marea neagra
Răspuns :
Mihnea67
Mihnea67
24-02-2016
Marea neagra este pe litoralul tarii noastre. Bulgaria, grecia ,Turcia se pot bucura și ele de aceasta apa. Marea neagra este printre cele mai nesărate mari din Europa. Aici sa găsit și cel mai mare peste din Europa având 7 metri.
cam atât stiu
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau Coroana Cele 3 Ex
Ce Foloase Are Cârtița ?(nu Îmi Dau Seama La Ce)dau Coroniță ☺️!
Pls. 12 Arătaţi Că Ac B, Unde: a A = {x E N| 10 Rezolvare: b A={x E N|x Divizor Propriu Al Lui 18 Şi B = {x € N 54: X}; Rezolvare: c A = {2°; 2¹; 2²; 2³} Și
Într-o Zi, La O Brutărie S-au Vândut 1 220 De Covrigi, Ceea Ce Înseamnă Cu 325 Mai Puțini Decât Franzele, Dar Cu 735 Mai Mulți Decât Cornuri. Câte Franzele Şi
1. In Ce Orase Boliviene Erau Restaurante McDonalds? ____________________________________2. Dupa O Prezenta De _______ Ani In Bolivia, McDonald's A Servit Ultim
Mersi Frumos ! Dau Coroana 6. Please Rewrite The Following Sentence So That They Mean The Same 6.1 The Au Pair Girl Is Looking After The Children 6.2 The Last T
Va Rog Sa Faceți Și Desenul Pe Lângă Rezolvarea Completa!
Dau Coroana Si 50 De Puncte!!!!
Repede,am Nevoie De Ajutor Urgent!Vă Rog Frumos!
A) Dacă X=22×a+55×b, Unde A,b Sunt Numere Naturale , Arătați Că X|11b) Dacă X=38×a+57×b, Unde A,b Sunt Numere Naturale , Arătați Că 19|xdau Coroană E Urgent ;)