RO Study
👤
Anonim1901
Anonim1901
19-02-2016
Matematică
a fost răspuns
Dau coroana !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Răspuns :
C04f
C04f
19-02-2016
[tex]( \frac{x+1}{2x}- \frac{x-1}{3x})* \frac{6x}{x+5}=[ \frac{3(x+1)-2(x-1)}{6x}]* \frac{6x}{x+5} [/tex], simplificam cu 6x desfacem parantezele si obtinem:
[tex] \frac{3x+3-2x+2}{x+5}= \frac{x+5}{x+5}=1 [/tex], ∀x∈R\{-5, 0}
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 37+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
În Condiții De Echilibru, Cantitățile Consumate Din Doua Bunuri X Și Y Sunt Qx=4 Buc. Și Qy=8buc., Iar Prețul Bunului X Este De 30 U.m Și Este Cu 25% Mai Mic De
9. Desenează, Pe Caiet, Un Poligon Regulat Cu N Laturi Şi Determină Măsura Unghiurilor Poligo- nului Pentru: A) N = 9; B) N = 12; C) N = 6; D) N = 10. Va Implor
Alcatuieste Enunturi Potrivite Pentru A Ilustra Omonia Cuvintelor Cel, Dată, Lași, Ai.
Va Rog Extrem De Mult! Doar Punctele : J), N) Și O)
26. Reconstituiți Adunările:Va Rog Ajutați-mă.
In Pătratul ABCD ,se Consideră Pe Diagonala BD Punctele M Și P ,astfel Încât BP=DM . Demontați Că Pătratul AMCP Este Romb.va Rog Repede
Scrie Sub Formă De Exerciții Enunturile Următoare Și Rezolvă. a) Care Este Suma Dintre Suma Numerelor 46 Și 24 Și Diferenta numerelor 85 Și 77. b) Adaugă La Sum
26. Reconstituiți Adunările:Va Rog Ajutați-mă.
1. Ai Ajuns Pe Tărâmul Lui Aladin. Pentru A Dovedi Că Ai Înțeles Textul, Completează Cu Afirmaţia Este Adevărată Sau Cu F Dacă Afirmaţia Este Falsă. Textul Dat
Ce Se Obține Prin Adiția Acidului Clorhidric ( Sau Acid Bromhidric) La 2-pentenă: 2 Clor -pentan Sau 3-clor-pentan? Mă Interesează Cum Se Aplica Regula Lui Mar