RO Study
👤
Oficiant
Oficiant
18-02-2016
Limba română
a fost răspuns
insusiri ale cuv fulgi
Răspuns :
Cornelu11
Cornelu11
18-02-2016
stralucitori,mari,caraghiosi etc
Answer Link
Giuly13
Giuly13
18-02-2016
Fulgi mari, stralucitori, pufosi, fulgi ca un roi de fluturi albi etc. Atat stiu...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 13+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Precizatimi Vs Rog Tipul Pronumelui A Cuvintelor Vreunul,niciuna,amîndoi,al Meu,cine ,acela,insumi,care, Dau Coroana
In Triunghiul ABC ,cu M(unghiului A)=90° Si [AB] Congruent [AC],notam Cu M Mijlocul Laturii [BC],si Construim Triunghiul Echilateral AMD,D Apartine [AM,B Si CE
Gaseste Cuvinte Cu Sens Opus Pentru Cuvintele Date Si Alcatuieste Propozitii Cu Ele Adevar Bun Tanar
Suma A Patru Numere Pare Consecutive Este 74. AFLA NUMERELE. (Am Descoperit, Dar Am Nevoie De O Problema Asemanatoare Despre Numere Impare.
Scrie Numele A Două Luni Consecutive Din An Care Pot Avea Împreuna : A) 59 De Zile ; B) 62 De Zile ; C) 61 De Zile .
Ce Număr Trebuie Sa Scazi Din Cel Mai Mic Număr De Cinci Cifre Pentru A Obține Cel Mai Mic Număr De Patru Cifre Diferite
Compune O Problema Dupa Ex 125-7 X 8
Vasile Are Cu 339 Lei Mai Mult Decat Daniel Daca Impartim Cele 2 Sume Obtinem Catul 8 Si Restul 3 Afla Suma Fiecarui Copil
Ajutatima Va Rog Ex 7 VA Rog Mult!!!!
Se Considera Unghurile Adiacente Suplementare AOB Si BOC.Demonstrati Ca Mediatoarele Segmentelor [AO] Si [CO] Sunt Paralele. Va Rog E Pentru Maine