RO Study
👤
Biboasca
Biboasca
18-02-2016
Matematică
a fost răspuns
24 va rooog DAU COROANA
Răspuns :
Ana445
Ana445
18-02-2016
b=a+1
c=a+2
a+b+c=a+77==>b+c=77
a+1+a+2=77
2a=74=>a=37
b=37+1=>b=38
c=37+2=>39
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 67+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
In 10-15 Randuri Fa Portretul Fizic Al Colegului Tau!
Ranscrie Din Text : o Imagine Vizuala o Imagina Auditiva o Imagine Olfactiva o Imagine Dinamica . Acesta Este Poezia : S-a Inserat. Usor Se-nalta Fumul De
La Reported Speech, Va Rog: "When Do You Go In It? Where Do You Go By Car? Why Do You Like/dislike Cars?"
Cineva Cu Un Text Argumentativ Despre Rolul Pe Care Politetea Il Are In Relatiile Interumane?
AJUTOR!!!!! Traducetimi Textele. VA ROG!!!! 1. Although Nobody Needs A Passport To Cross The Border from England To Wales, Everybody Soon Realises That It Is A
1 Alcatuiti Enunturi Cu Ajutorul Cuvintelor Si Expresiilor:dragoste Sihastra, Crang, Tari De Soare Pline, De Cantec Goi , Zarea Cea De Veci Albastra, Glas Fierb
Suma De 60 Lei S-a Plătit Cu Bancnote De 10 Lei ܈i 5 Lei. S-au Utilizat 7 Bancnote. 'etermina܊i Numărul EancnRtelRr De 5 Lei Utilizate Pentru Plată.ajutatima Va
Cine Ma Ajuta ? Va Rog !! Am De Transformat Niste Fractii Si Nu Stiu Cum ... :-( Am De Transformat Fractiile : 0,5 ; 0,(3) Si 0
Hei Ma Puteti Ajuta? Cati Moli De Acid Sulfuric Si Cate Molecule Se Gasesc In 980 Grame De Acid Sulfuric? Ofer Multe Puncte Si Va Rog Sa Fiti Seriosi :p
La Un Magazin S-au Vândut 700 Kg Făină In Trei Zile Astfel: In Prima Zi 30 % Din Cantitate, A Doua Zi 40 % Din Rest, Iar A Treia Zi Restul. Aflaţi Ce Cantitate