RO Study
👤
Vasili1
Vasili1
06-10-2014
Limba română
a fost răspuns
derivate pt cuvintul singur
Răspuns :
DedeMicutza
DedeMicutza
06-10-2014
singuratate , singuratic , singurel ,singurei ,singuri :)
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 26+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Secventa Relevant Din Fiecare Text. Centrul National De Politici Și Evaluara În Educație 7. Prezintă, In 30-70 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Do
În Figura 9 Vabcd Este O Piramidă Patrulateră Regulată Cu Vârful V Am Notat Cu Latura Bazei M Muchia Laterală H Înălțimea A P Apotema Piramidei Aria Late Aria T
Aflarea Termenului Necunoscut La Înmulțiri
6 Pe O Fişă, Realizează O Rugăciune De Cel Puţin 50 De Cuvin- Te, Cu Titlul Părinte Ceresc, În Care Să Utilizezi Următoarele Cuvinte: Slavă, Iubire, Mulţumire,
In Propozitia " Ti-e Clar Ca L-or Chema La Petrecere,dar Mi-a Spus Ca Nu Va Veni, Fiind-ca Nu-l Interesează Invitația".spune Ce Valoare Morfologica Etc Au : ,,
(906:3+87-78)×0+612:6+7×[2×(19+8:8):10+1]×2×10=
7. Completează Folosind Cuvintele Potrivite, Răspunzând La Întrebări De La Textul ,, Cinci Pâini".Judecătorul (care?)............(ce A Făcut?)..........(cum?)..
4. Scrie În Interiorul Triunghiului Numerele Impare Mai Mari Decât 80 Dar Mai Mici Decât 90, Iar În Exteriorul Acestuia Scrie Numere Formate Doar Din Zeci, Mai
Hey Am Si Eu O Nelamurire: Ce Se Da La Bac La Profilul Real La Subiectul 3?Eu Știam Ca Poate Pica Particularitati, Tema Si Viziunea Intr-o Opera Sau Construcția
Scrieți Numerele 5 1,5 14,55 Și 9,75 Ca O Sumă De Două Fracții Zecimale Puteți Scrie Toate Soluțiile