RO Study
👤
Horea2
Horea2
09-02-2016
Limba română
a fost răspuns
exista hiat in cuvantul familie?
Răspuns :
Ancaiordache66
Ancaiordache66
09-02-2016
Da exista : fa-mi-li-e i devine vocala , iar e semivocala ,si deoarece sunt in silabe diferite formeaza hiat
Answer Link
Silvia19
Silvia19
09-02-2016
Da. Fa-mi-li-e:i-e. Sper că te-am ajutat!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 98+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Intr-o Cutie Sunt Bile Pe Care Sunt Scrise Numerele Prime Mai Mici Decât 30. Probabilitatea Ca La Extragerea Unei Bile Sa Se Obtina Un Numar care Contine Cifra
Se Dau Punctele A(1,2); B(-1,3); C(3,0) A) Determinați Coordonatele Mijlocului Segmentului AC. B) Determinați Coordonatele Centrului De Greutate Al Triunghiului
5 Subpuncte Sunt Usoare Va Rog Help 7 Rezolvați Următoarele Cerințe. A.) Dacă P% Din 108 Este Egal Cu 6, Atunci P Este Egal Cu..?b.) Dacă P% Din 50 Este Egal C
În Figura Alăturată Este Reprezentat Triunghiul ABC, AM Şi CN Sunt Mediane, M Apartine BC Şi N Apartine AB, AM Intersectat Cu CN= {G}, Iar Punctul P Apartine CN
Ofer Coroana Si 50 De Puncte. CAT MAI RAPID AM NEVOIE URGENT!!
Inclide In Ultima Propozitie Din Fragment:Ziua Dintai I S-a Parut Scurta Si Apropierea Noptii O Mahni.(Frunza,Emil Garleanu)doua Procedee Artistice.
1. Citiţi Enuntul Problemei. În Pădure Sunt 23 De Veverițte. Mai Vin 19 Urşi. Câte Animale Sunt În Total,în Pădure? 3. Rezolvați Problema: Răspuns:.... 2. Scrie
A) Reconstituie Textul, Punând In Ordine Logică Fragmentele Narative, Descriptive Și Dialogate. In Clipa Aceea, Furtuna Se Napusti In Pånze, Mugind, Şi ..Speran
0, 529+2,9+1,45. Cât Face?
Ma Poate Ajuta Cineva Va Rog 2.În Anul T1 Faţă De AnulTO, Valoarea Bunurilor Şi Serviciilor Supuse Tranzacţiilor A Crescut Cu 35%, Iar Viteza De Rotaţie A Banil