RO Study
👤
Alin2016
Alin2016
03-02-2016
Limba română
a fost răspuns
care este cel mai lung cuvant
Răspuns :
Andree5000
Andree5000
03-02-2016
Intermesferica (de la anatomie fisură intremesferica)
Answer Link
Nasteagulea
Nasteagulea
03-02-2016
Incucununare. Eu cred asa.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 76+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Verbul Subliniat Din Enuntul Nu Te-AM Vazut Spuse Jim Este :a) Auxiliarb)copulativc)predicativ
Construieste Pe Rand Un Enunt In Care Verbele A Fi,a Avea Si A Vrea Sa Fie ,pe Rand,predicative Si Auxiliare
Sma A Trei Numere Este 184. Daca Impartim Primul Numar La Al Doilea Si Pe Al Doilea La Al Treilea Obtinem Catul 3 Si Restul 3. Sa Se Afle Numerele.
Explica Titlu "Basmul Toamnei"va Rog Frumos:)))))
Rezolvati Inecuatia(x-3)la Adoua - (x-5)(x+5)mai Mic Sau Egal Cu 4x + 14 ,x Apartine Lui R
Transpiratia Este Procesul De ......... Sub Forma De..........iar Respiratia Este Procesul Prin Care Planta Ia Din Aer .........si Elimina..............
Ce Este Armura Gamei? Nu Am Inteles Niciodata
Cinstruiti Enunturi Cu Vb A Fi Pt Ca Sa Fie Pred Verbal Si Sa Aiba Sensul De : A Exista A Se Produce A Se Implini , A Dura , A Costa , A Colinda , A Semnific
In Enuntul In Timp Ce Jim Se Uita Cu Nedmerire La El , Venerabilul Batran Spuse Cu O Voce Manioasa. exista Numai Verbe De Timpul ...
Fie Unghiurile AOB Si COB Adiacente Complementare.Stiind Ca Masura Lui AOB=36 De Grade Si Ca Semidreapta OM Este Bisectoarea Unghiului COB,aflati Masuraunghiulu