RO Study
👤
Petrasgabriela1
Petrasgabriela1
02-02-2016
Limba română
a fost răspuns
Realizati un afis cu teatru!
Răspuns :
Madalyn
Madalyn
02-02-2016
Va invitam la TEATRU PENTRU COPII
In fiecare sambata si duminica de la ora 10,00 , respectiv 12,00 la :
Punguta cu 2 bani
Cenusareasa .
La Teatrul Luceafarul, Str. Alunei nr. 8 .
Va asteptam cu drag.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Mărind Cu 12 Suma A Doua Numere Obținem 216. Sa Se Afle Numerele Știind Ca Primul Este Cu 28 Mai Mare Decât Al Doilea.
Va Implor Ajutați-mă Ma Am Nevoie Urgent ! Dau Inima Fallow Puncte 5 Stele Coroana!Va Rog Frumos Repede !
7 Introduceți Factorii Sub Radical: A 3√2=; B 3√5=; G -9√2=; F -2√3=; C 4√3=; H -3√13=; D 5√2=; I -11√7=. E 4√5=;
Repede Va Rog Dau Coroană ♥️
Va Rog Sa Ma Ajutati Cu O Rezolvare
8. Completează Schema De Mai Jos Cu Urmatoarele Noţiuni Gramaticale: A. S-ar Fi Luptat → Partea De Vorbire → Timpul B. Ambi → Partea De Vorbire → Functia Sintac
B. Redactează Un Text De Minimum 150 De Cuvinte , In Care Să Argumentezi Dacă Este Importantă Sau Nu Exprimarea Aprecierii Față De Eforturile Depuse De Ceilalți
Fie Polinomul FeR[X], Ƒ = X^4+ 2X³ + AX² +bX + C Cu Rădăcinile X₁, X₂, X3, X4. a) Să Se Calculeze Suma X₁ + X₂ + X3 + X4. b) Să Se Determine Rădăcinile Polinomu
Alegere Varianta Care Conține O Pereche De Omonime: * 8 Puncte Am Văzut O Casă Imensă. Clădirea Este Uriașă. Eu Am Un Frate Mai Mic, Iar Tu Ai O Soră Mai Mare.
Fie Funcția F: R→ R, F(x) = Mx² + 2x + M, M # 0. Determinați Valorile Reale Ale Lui M, Pentru Care Graficul Funcției F Este O Parabolă Cu Ramurile În Jos Și Cu