RO Study
👤
Riri200811
Riri200811
30-01-2016
Limba română
a fost răspuns
completează rebusul la cinci.
Răspuns :
Coco81
Coco81
30-01-2016
ciucuri
sper te-am ajutat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 62+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Proporții 5 Ex Dau Coroana
5. Găsiți Un Număr Natural De 3 Cifre Care Are Suma Cifrelor 16, Iar Cifra Unităţilor Este Dublucifrei Zecilor Și Cu 1 Mai Mică Decât Cea A Sutelor. Pls!!!!!
Suma Dintre Câtul Și Restul Împărțirii Dintre Două Numere Naturale Nenule Este 62 Restul Este Cu 2 Mai Mare Decât Triplul Câtului Știind Că Suma Dintre Deîmpărț
Imi Puteti Da Cateva Indicații Despre Cum As Putea Rezolva Exercițiul??
2.Completează Și Vei Descoperi O Prietenă Adevărată.4A1. Zboară;2. Peștişorul Îndeplinește 3.....;1 E3. Ne Încântă Auzul Cu .....;2 D4.C;31 M5. Ne Place Vara Să
[tex]\sqrt{2^{2} +9[/tex] Care Sunt Metodele Prin Care Poti Afla Rezultatul?
Două Pixuri Costă Cât Cinci Caiete Știind Că 6 Pixuri Și 7 Caiete Costa 44 RON Afla Prețul Unui Pix Și Prețul Unui Caiet
Scrie Cuvinte Potrivite Pentru A Descrie Cele Două Personaje. Ajutor Am Nevoie UrgentCoroană
05. Trei Persoane Au Economisit Pentru O Excursie O Sumă Egală Cu 1752 Ştiind Că A Doua Persoană A Economisit O Sumă Cu 12 Lei Mai Mică Decât O Treime Din Suma
Suma Dintre Câtul Și Restul Împărțirii Dintre Două Numere Naturale Nenule Este 62 Restul Este Cu 2 Mai Mare Decât Triplul Câtului Știind Că Suma Dintre Deîmpărț