RO Study
👤
Anonim
Anonim
28-01-2016
Limba română
a fost răspuns
Ex 1 Help Please Dau Coroana va rog
Răspuns :
Preoteasaelena
Preoteasaelena
28-01-2016
Mi=pronume personal, persoana 1,nr singular,forma neaccentuata, f s de complement indirect,cazul dativ Ne=pronume personal,pers a 2 a ,nr plural,forma neaccentuata, caz acuzativ,f s de complement direct.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dacă Un Kg De Prune Costă 3lei,o Gospodină Poate Cumpăra 8kg De Prune.Câte Kg De Prune Poate Cumpăra Cu Aceeași Sumă,dacă 1kg De Prune Costă 4 Lei? Vreau Și Rez
Buna Ziua, Se Poate Sa Mi Oferiti Ajutor Ptr Exerciutiul De Mai Jos? Intr-un Rezervor De 8 Dm Cubi Se Afla, La Temperatura De 35 Grade Celsius Un Amestec De Hi
Un Copil Ate In Insectar Paianjeni Cu 8 Picioare Si Carabusi Cu 6 Picioare.Stiind Ca Sunt 8 Insecte Avand Impreuna 54 Picioare, Aflati Cati Paianjeni Si Carabus
Suma Elementelor Multimi M={ X|x Apartine N, 18 Divizibil Cu X Si (x-1) Divizibil Cu 5}
O Subordonata Subiectiva Avand Ca Termen Regent Un Verb Reflexiv Impersonal
Calculati Suma Pentru N=4.Evident Ajungand La O Formula! S=1*n+2*(n-1)+3*(n-2)+...+n*1.
Buna Ziua, Se Poate Sa Mi Oferiti Ajutor Ptr Exerciutiul De Mai Jos? Intr-un Rezervor De 8 Dm Cubi Se Afla, La Temperatura De 35 Grade Celsius Un Amestec De Hi
Am Nevoie De Acest Exercitiu, Va Rog! Dau Coroana!
Părinții Au Responsabilități Față De Copii Dar Au Și Drepturi .Enumerați Cel Puțin Trei Dintre Acestea.
Dau Coroana 32/y2; 53/x4 ;x1/41 ;3x/x4 ;5x/y6 ; 4x/x5 ;x7/5x ;x3y/7yx; X2/33 ;6x/x1 ;x3/5x ;7x/y2 ;Intrebarea:Scrieți Toate Fractiile Subunitare (/ Este Supra)