RO Study
👤
Drgj
Drgj
26-01-2016
Limba română
a fost răspuns
familia de cuvinte a cuvintului. cojoc
Răspuns :
XSergiu
XSergiu
26-01-2016
cojoc - cojoci,cojocel,cojocal,cojocuri
Answer Link
Dumitru1111
Dumitru1111
26-01-2016
cojoc-cojocar,covocel,cojocul,etc...
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 92+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
PRezinta, In 3-5 Anduri , Senificatia Versurilor : Doar Soareci Tin Soborul Ungherelor Uitate, Paienjeni Tes Covorul UItarii-ntunecate
Cum Se Rezolva Ecuatia Asta: (4x+1)la Puterea A 2a - 9X (x+6)(x-1) = 7X (x+3) La Puterea A2a - 8Eu Am Rezolvat-o Dar Nu Mi-a Iesit Ceva Care Sa Fie Corect :(..
Ce Crezi Ca S_ar Fi Antamplat Daca Domnul Isus Hristos S_ar Fi Analtat La Cer Imediat Dupa Anviere?
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 140 M.Afla Dimensiunile Dreptunghiului Stiind Ca: A)la Impartirea Acestora Se Obtin Catul 3 Si Restul 2. B)sunt Repreze
Ce Functie Sintactica are ,,in Care" Din Secventa: ,,Nu Mai Traim In Vremea In Care Lumea Isi Inchipuia...."
1)..Semiperimetrul Unui Dreptunghi Este 473cm.latimea Este Cu217cm Mai Mica Decat Lungimea.afla Dimensiunile Dreptinghiului...2)..latimea Unui Dreptunghi Este U
Cum Sa Imi Fac Un Cos De Basket? Adevarat
Sa Se Determine N Apartine N, Stiind Ca Al Treistrezecelea Termen Al Devoltarii (∛a²+[tex] \frac{1}{a} [/tex]) Totul La N, Nu Il Contine Pe A. Imi Explica Cin
Cum Arat Ca Vara De G Cosbuc Este Pastel
1 Indicati Partile De Vorbire Prin Care Sunt Exprimate Complementele Circumstantial De Timp Din Paginile Agendei Lui Alexandru. luni,28 Mai mâine Este Ziua Dan