RO Study
👤
Steauaforta
Steauaforta
26-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cuvant cu sens opus pentru tainic
Răspuns :
Taurus
Taurus
26-01-2016
cunoscut pentru ca tainic sau taina inseamna ceea ce este necunoscut si tu ai zis opusul si eu am spus cunoscut pentru ca mai inseamna si mister minune secret
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
8. Consideri Că Este Important Să Corelăm Informaţiile Despre Istoria Națională Cu Anumite Texte literare? Justifică-ți Răspunsul, În 50 - 80 De Cuvinte, Valori
Într-o Cutie Sunt De Două Ori Mai Multe Bile Albe Decât Roșii, Iar Bile Negre Cât Jumătatedin Numărul Bilelor Roșii. Dacă În Total Sunt 49 De Bile, Află Câte Su
Am Nevoie De Ajutor Și La Acest Exercițiu! (am Incercat Să Rezolv Dar Nu Am Știut Cum)
Fie Ecuatia X²-8x+7=0 Cu Radacinile X1, X2 Sa Se Formeze Ecuația De Gradul Al 2 Lea Cu Radacinile Y1 Y2 Unde Y1=x1+2 Si Y2=x2+2
Dau Coroana Și 90 De Puncte
7. Un Cui Din Fier Se Magnetizează Astfel: A) Se Încălzeṣte Cuiul Puternic, Până Se Înroṣeṣte, Apoi Se Răceṣte Brusc, Introducând Cuiul În Aer Lichid B) Se Orie
Latimea Unui Dreptunghi Reprezinta O Patrime Din Lungime. Perimetrul Dreptunghiului Este Mai Mare Cu 36 M Decat Dublul Diferentei Dintre Lungime Si Latime. Calc
2.Identificați În Enunturi Pronumele Personale/de Politețe, Arătaţi Cazul Şi Funcţiasintactică.a. Pe Tine Te Pasionează Pictura?b.Tu, Vino Aici!c. Mi-a Cerut Un
Cine E Doctorul Copacului?
Cât Timp Trăiește O Libelulă?