RO Study
👤
Emanuel7
Emanuel7
25-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cum se analizeaza un adjectiv
Răspuns :
Lol73
Lol73
25-01-2016
ex:
frumos=adj. se acorda in gen si numar cu substantivul pe care il determina "subst" nr cutare
genul cutare
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 34+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Lucrare Este Realizează La 20 De Muncitori În 18 Ore Aflați Timpul În Care Poate Fi Realizata Aceeași Lucrare De Către 12 Muncitori.Va Rog Repede!!!
Caută Un Cuvânt Care Se Termină În ,,-ură" (de exemplu, Cultură, Literatură, Caricatură Etc.) Și încearcă, Folosind O Imagine Sugestivă Sau realizând O Fotograf
Vlad Doreste Sa Ridice Un Corp Cu Greutate 800N Cu O Ranga Avand Lungimea De 1,8m.El Actioneaza Asupra Barei Cu O Forta De 100N.Unde Trebuie Vlad Sa Aseze Punct
Redactează O Compunere De Minim 80 De Cuvinte În Care Sa Prezinți O Întâmplare La Care Sa Ia Parte Personaje Din Aventurile Lui Spiderman In Gradina
Ajutorrr! Sunt Niste Exerciti De La O Lectie Noua, Si Eu Nu M-am Putut Conecta... Acm Am Nevoie De Ajutor...
Repede Va Rog Dau Coroana !!!
Cat E 15X=10X+ 80??va Rog Ajutati Maaa
Definiția Triunghiurilor Congruente
6) Scrieti, Pe Foaia De Test, Numărul De Ordine Al Fiecărui Derivate Halogenat Din Coloana A, Însotit De litera Din Coloana B.corespunzătoare Formulei De Struct
Triunghiul Echilateral VAB, Cu VA=18 Cm, Este O Sectiune Axiala A Unui Con Circular Drept De Varf V, M Este Mijlocul Segmentului VB, Iar N Este Mijlocul Arcului