RO Study
👤
Ady154
Ady154
24-01-2016
Franceza
a fost răspuns
Conjugati verbul FINIR la PASSE COMPOSE
Răspuns :
Otaku007
Otaku007
24-01-2016
Poti cauta aplicatii pe magazin play daca mai ai probleme. ☺
Answer Link
Felix212
Felix212
24-01-2016
J'AI FINI
TU AS FINI
IL/ELLE A FINI
NOUS AVONS FINI
VOUS AVEZ FINI
ILS/ELLES ONT FINI
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 99+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Dau CoroanaDau InimaDau 5 Stelute Dau Follow Dau 10 PuncteDe Rezolvat Exercițiul.
Descrie Relieful Pe Care Au Fost Intemeiate Coloniilr Grecesti Din Tara Noastra. Ce Animale Traiesc In Acea Zona ?
13 CUVINTE Care Îmi Răsună În Urechi De Fiecare Dată Când Ies Pe Ușă. Le Știu Atât De Bine incat, Atunci Când Mă Plictisesc, Le Pun În Ordine Alfabetică. Să Vez
Este Corect? "Razele Lămpii Sunt Orbitoare?" Ca Enunt Asertiv Cu Substantuvul Comun "lampa" În Caz Genitiv Și "Ai Vorbit Despre El Toata Ziua?" Ca Enunt Interog
22.) A) Cel Mai Mic Număr Natural Care Are Exact 5 Divizori Este: B) Cel Mai Mare Număr Natural De Forma Abab Cu Cel Mai Mic Număr De Divizori Este ....
"-Hei,a Plecat,a Spus Emily,inghitind Cu Greu." Ce Functie Sintactica Are Cuvantul "hei"
Dacă O Bordura Cu Dimensiuni De, 91cm Lungime 12,5cm Lățime 25cm Înălțime Are 68 De Kg. Cat Ar Trebui Sa Aibă O Bordura Cu Dimensiunile 91 Cm Lungime 15cm Lățim
16. Avram Scrie Toate Numerele Naturale De La 34 La 134. De Fiecare Dată Când Scrie O Cifră Impară, Avram Mănâncă Un Strugure. Câți Struguri Va Mânca?
Lka Spectacolul Baloanelor Au Participat 10 Baloane Roșii De 5 Ori Mai Multe Baloane Galbene Și Cu 8 Mai Puține Baloane Albastre Decât Cele Galbene Câte Baloane
A) [(4-4)-4-4+4 (4+4:4)]:4+44-4:4-4-4-2=