RO Study
👤
Su3d3zu
Su3d3zu
22-01-2016
Matematică
a fost răspuns
Am nevoie de ajutor, va implor.
Răspuns :
Lised
Lised
22-01-2016
7. 3
8. 2.75
9. 2
Sper ca te-am ajutat !
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 12+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
* Complete The Gaps In The Text With One Of The Verbs In The List.1• Catch • Chat Do Get GohaveCLA(1)up At 7:00 In The Morning. I Havea Shower, Get Dressed And
Argumentati In Aprox 2 Pagini Argumentația Conform Căreia Lupoaica A Stat La Baza Formării Popoarelor Neo Latine
Tema Romana, Astept Un Raspuns Cat Mai Repede Posibil. Multumesc! Dragii Mei, O Sa Ma Joc Odata Cu Voi, De-a Ceva Ciudat. Nu Stiu Cand O Sa Fie Asta, Tata, Dar,
Fie X Un Număr Real Din Intervalul(-1;1). Arătați Ca X La Puterea 2 Aparține [0;1)si X La Puterea A 3 Aparține (-1;1)
A) Completează Enunţurile Cu Informaţii Care Răspund La Întrebările Date. (când?) Intr-o Zi Comp • I-a Ieşit În Faţă (cine?) Când ● O ● Când Ca Dus & Iepure
(10 Puncte) Subiectul Al II-lea Prezintă, În Minimum 50 De Cuvinte, Perspectiva Narativă Din Fragmentul De Mai Jos. Când Am Cunoscut-o, Eram Tânăr De Tot, Abia
9) András El Szeretné Olvasni A Kis Herceget Úgy, Hogy Öt Napon Át Naponta Ugyanannyi Oldalt Olvas El. Ha Minden Nap Hat Oldallal Kevesebbet Olvasna El, Akkor A
Prezentarea Personajelor Principale Din Cititorul Din Pestera
Realizeaza Un Afis Al Jocurilor Olimpice
Va Rog Dau Coroana La Primul Care Răspunde