RO Study
👤
Dimabalanuta
Dimabalanuta
21-01-2016
Limba română
a fost răspuns
cumpunere despre familie
Răspuns :
Caty24
Caty24
23-01-2016
de crăciun
intr-o zi de iarna eu cu familia mea am fost la impodopirea bradului din centru .
familia mea a fost încântată de becupetele din brad
aceasta a fost familia mea sper ca va placut
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 21+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Extrage Doua Cuvinte-cheie Din Text Și Construiește Cu Fiecare Dintre Acestea Câte O Frază Alcătuită Din Propoziții Aflate În Raport De Coordonare Disjunctivă.
1. Aflați X, Știind Că: 1+21:{1+[x+(x:4-2)2]:7}=8.
Va Rog Din Sufletttttt Am Mare Nevoie De Ajutor! Chiar Nu Știu Să Fac. Dau Coroanaaaaaaaaaaa Multumesc Anticipat!
Determinați X,y Și Măsurile Unghiurilor Triunghiului ABC .Ma Poate Ajuta Cineva? (Dau Coroană)
Places And Buildings Compunere
Perimetrul Unui Dreptunghi Este De 420 M . Sa Se Afle Lungimea Știind Ca Este Cu 110 M Mai Mare Decât Lățimea .
Imi Poate Spune Cineva Daca Exista O Metoda Usoara De Calcul Pentru 11×12×13×14×15 (stiu Sa Calculez Dar As Dori O Metoda Mai Usoara)
.....................
Si Complète Les Phrases Avec Le Verbe Préférer Conjugué Au Présent Et Le Mor Correspondant A) Tu Veux Un Gåteau Au Chocolat? Non Merci, Je Non Merci Je Pretere
3. Fiecare Element Al Piñatei Avea O Anumită Semnificație: - Vârfurile Stelei Reprezentau - Legatul La Ochi Simboliza - Băţul Semnifica - Bomboanele Din Interio