RO Study
👤
Mititelu7
Mititelu7
16-01-2016
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu ,,azuriile mari,,
Răspuns :
AnneMary10
AnneMary10
16-01-2016
El statea privind azuriile mari.
Azuriile mari aduceau o imagine foarte frumoasa in fata ochilor mei.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 96+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Compune Un Scurt Text In Care Zarzarul Povestește Cu Emotie Minunea I S-a Intamplat. De George Topîrceanu
4. Figura Alăturată Reprezintă Schița Unei Microferme În Formă De Dreptunghi ABCD. Se Ştie Că Lungimea Terenului Este 1 Din Lățimea Acestuia Și Diferența Dintre
La Un Cabinet Medical Medical Sunt Înscriși 1947 De Pacienți Iar La Altul Cu 1432 Mai Mulți Pacienți Câți Pacienți Sunt Înscriși La Cele Două Cabinete
Dau Coroana Selectati Din Textul "de-a V-ați Ascuns..." De Tudor Arghezi 5 Elemente Stilistice Si Explicatile In Contextul Mesajului Poeziei
5. Se Dau Numerele A = 3 + √5 Şi B = 3 - √5. Diferenţa Dintre Media Aritmetică Şi Media Geometrică A Celor Două Numere Este: A) 3; C) 3-√5; D) 1. B) 2;
6. Două Verbe Sinonime Sunt În Text La Prezent Și Trecut.Pune-le La Viitor Textul:Florin Bican-,,Și V-am Spus Povestea Așa. Aventurile Cailor Năzdrăvani Rememor
Prezentare Marea Neagră Urgent Va Rogg Ajutati-ma Dau Coroană
Bună Am Și Eu Nevoie De Ajutor
Text Argumentativ De 150 De Cuvinte In Care Sa Îți Exprimi Opinia Fata De Rolul Scoli In Educație
Alcătuiește Enunturi Cu Ortogramele Sa ,s-a , Sau ,s-au,intr-o,intr-un,dintr-o,dintr-un