RO Study
👤
Antonica578
Antonica578
01-11-2022
Engleza
a fost răspuns
Bună am și eu nevoie de ajutor
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 81+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
O Problema In C++ Cu Algoritmul Lui Bellman-Ford Si Schema Grafului
Daca Poate Sa Mi Explice Cineva Bubble Sort 2D Ideea E Ca Eu Nu Inteleg De Ce Trb Folosit Al Treilea For In Algoritm , Asta Mi Da Batai De Cap Foarte Mari.Daca
Portret Moral (trăsătură + Mijloc De Caracterizare+secvenţă Comentată *2) MINUNEA
Ajutați-mă Vă Rog! Prezintă,în 30-50 De Cuvinte,perspectiva Autorului Bogdan Bugoiu Asupra Cărții Cu Muzică,așa Cum Reiese Din Întregul Text.
Cate Nr De Forma 32a Sunt
Aflați Șapte Numere Naturale Consecutive Știind Că De Cinci Ori Suma Primelor Trei Este Egal Cu De Două Ori Suma Următoarelor Patru Numere.
SUBIECTUL AL II-LEA (20 De Puncte) 1. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, O Valoare Umană Identificată În Textul 2, Pe Baza unui Exemplu Din Textul Dat Şi A Unu
Stiind Ca 6 Kg De Piersici Costa 36 Lei,tot Atat Cat 9 Kg De Mere,sa Se Afle Cat Costa Un Kg De Piersici Si Cat Costa Un Kg De Mere
3 Scoate Litera Care E În Plus La Fiecare Cuvânt Şi Scrie-o În Spațiile Indicate. Ce Ai Obţinut? 1. SPCOICĂ 2. VALĂURI 3. CĂLUDȚ 4. DEULFIN 5. MEDRUZĂ 6. PLAJEA
Alcătuieşte Câte Două Enunţuri În Care Cuvintele Scrise Înclinat În Poezie Să Aibă Alte Sensuri.