RO Study
👤
Anonim
Anonim
25-09-2014
Limba română
a fost răspuns
nedespartita . desparte in silabe cuvantul
Răspuns :
Mirelaa9
Mirelaa9
25-09-2014
Ne-des-par-ti-ta asa se desparte
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 15+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Bucati De Sarma Aveau Aceeasi Lungime . Daca S-au Luat 6 M Din Prima Si 22 M Din A Doua , Aceasta Din Uema Ramane Cu O Lungime De 5 Ori Mai Mica Decat Lung
Am Nevoie Dttei Sensuri Ale Cuvantului A Mamgaia . Ma Ajuyta Cineva ? Va Rog !
Cercurile X^2+y^2=-4x Si X^2+y^2=4y Au O Cuardã Comunã. Scrieti Vã Rog Ekuatia Dreptei Ce Trece Prin Kuardã.
Explicăxînțelesul Versurilor: "S-a Trezit Din Somn De Moarte, Ca Viteazul Din Poveste."
Fie A,b,c Trei Numere Naturale Astfel Incat 2a+b=15 Si B+3c=24 . Aflati Valoarea Urmatoarelor Expresii: 4a+3b+3c Si 6a+2b-3c
Un Elev Avea De Lucrat Pentru Un Examen 37 De Teste La Fizica Si 24 De Teste La Matematica.El Si-a Propus Sa Lucreze Testele Intr-un Anumit Numar De Zile, Rezol
Ce Este Complementul?
Explicati-mi Un Radical Compus. Gen A + Radical Din B Totul In Radical. Nu Cu A Si B, Cu Nr.
Rezultatul Calculului (2a+1)totul La A 2 -(2a)totul La A 2 Este : a) A b) 4a+1 c) 1 d) 4a+1-2a La A 2 Va Rog Imi Trebuie Dau Si Cel Mai Bun Raspuns.. Cu Rezolv
Consideram E(x)=(3/2(x-1) -1/2(x+1) - 4/x La Puterea A 2-a -1) Totul Impartit La :x-2/x La Puterea A 2-a-2x+1.Aratati Ca E(x)=x-1/x+1