RO Study
👤
Fluturas19
Fluturas19
10-01-2016
Matematică
a fost răspuns
numerele 15,7 şi 1,57
Răspuns :
CosmoteRo
CosmoteRo
10-01-2016
15,7 :mai mare decat 1,57
Answer Link
Carlos1111
Carlos1111
10-01-2016
numarul 15,7 mai mare deca 1,57
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
1.Scrieți Factorii De Care Depinde Conducția 2.Cum Se Produce Un Fenomen De Convecție Întâlnit În Practică?
Identificați Elementele De Versivigaţie Tema,mesajul,Tonul Utilizat Și Și Figurile De Stil Din Textul Maestrul De Alexandru (Mașina) Vă Rog Îmi Trebuie Azi Vrea
Rapid Va Rog ( Matrici )
Adoptă Rolul Unui Primar Și Propune Două Acțiuni Concrete Pentru Valorifi- Carea Patrimoniului Monumentului Istoric Ruinele Coloniilor Greceşti Tomis Şi Callati
II.Completează Afirmațiile De Mai Jos Cu Informația Corectă: 1.Vârsta Soarelui, A Sistemului Solar Şi A Terrei Este De Aproximativ 2.Teoria Care Explică Formare
Precizează Câte Un Indice Temporal Pentru Fiecare Dintre Secvenţele Textului Care Au Următoarele Cuvinte Chei. * Oracolul, Ora De Desen, Profeția, Ruşinea. Indi
Compunere După Câinele Și Cățelul De Grigore Alexandrescu Dau Corona Si Puncte Urgent
Precizați Și Justificați Valoarea De Adevăr A Propoziției: ,,Dacă M€ BC, Atunci Punctele A, B, D Şi M Sunt Coplanare."Am Nevoie De Punctul D, Va Rog Frumos.
Helpppp Am Testtt Ajutor Repede
Procedeu: +Construcția Cu Rigla Și Compasul A Unei Drepte A Care Trece Printr-un Punct A Exterior Unei Drepte D Şi Este Paralelă Cu Dreapta D. Pe Dreapta D Se I