RO Study
👤
Andreiboss1739
Andreiboss1739
19-10-2022
Engleza
a fost răspuns
helpppp am testtt
ajutor repede
Răspuns :
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Suma A Trei Nr. Este 62.8 Primul Este De 1.5 Ori Mai Mic Decat Al Doilea Iar Suma Ultimelor Doua Este 44.6 . Aflati Nr.
Precizeaza Valoarea Morfologica A Cuvantului de In Enunturile Urmatoare:Minte de ingheata Apele.Terenurile De Le Vezi In Departare Sunt De Vanzare.Nu Rade De Ne
Det. Cifra A Stiind Ca a) 1.(a)=4 supra 3 b) 2,(2a)= 73 supra 33c) A,(a)= 10 supra 3
Intr-un Triunghi Isoscel Masura Unuia Dintre Unghiuri Are 65 Grade . Aflati Celalalte Unghiuri Ale Triunghiului .
Cuvinte Derivate Cu Prefixele De Mai Jos: Extra-(superior,exterior)con-,com-,co- (impreuna)contra-hiper- (mare)inter- (intre)trans- (peste)hipo- (mic)intra-
Dintre Doua Unghiuri Opuse La Varf, Un Unghi Are Masura De 54°17'37". Ce Masuri Au Celelalte Unghiuri Care Au Acelasi Varf?
Cine A Scris Rascoala.?
A) Determinati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 3a+16b=54 b) Determinati Numerele Prime A Si B Stiind Ca 7a+16b=94 c) Determinati Numerele Prime A,b,c Stiind Ca
Heei, Deci, Pe Scurt Desenez.Folosesc Creion 8B , Carbune , Marcher (nu Sunt Sigura Ca Am Scris Bine). Am Uitat Sa Mentionez , Ma Refer La Ce Folosesc Pentru Po
Alcatuieste Enunturi In Care Cuvantul Elev Sa Fie: A) Primul Cuvant In Propozitie; B)al Doilea Cuvant In Propozitie; C)ultimul Cuvant In Propozitie.