RO Study
👤
Liviumoto1
Liviumoto1
23-12-2015
Limba română
a fost răspuns
definite la propozitie independenta
Răspuns :
Аноним
Аноним
23-12-2015
Propozitia independenta Este acea propozitie care are inteles de sine statator. ex : ea citeste mult.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 85+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Vreau Si Eu Enunturi Cu Urmatoarele Cuvinte: Miros,frica, Opinie,si Amic
Va Rog Ma Ajutati Cu Un Exercitiu La Mate :D E(x)=x-1 Supra 5x La Puterea 3.si F(x)=x+1 Supra 5x La Puterea 3. Calculati :a) E(x)+F(X) b) F(x)-E(x) c) E(x) · F
Alcatuiti Propoziti In Engleza Cu Cuvintele ...buze, Limba, Calcai, Creier, Inima, Rinichi, Oase, Si Ficat.!!
Ma Gandesc La Un Numar,pe Care,daca-l Maresc De Doua Ori Si Apoi Adaug La Rezultat Catul Numerelor 672 Si 6,obtin Rezultatul Egal Cu 986. La Ce Numar M-am Gandi
O Forta De 30 N, Actionand In Lungul Unui Resort, Ii Produce Acestuia O Deformare De 6 Cm. Ce Valoare Are O Alta Forta, Care, Actionand Pe Aceeasi Directie,prod
Fie Proportia 3 Supra 5 Egal Cu 6 Supra 10... a) Formati Proporti Derivate Cu Aceasi Termen.....!!Va Rog Frumos Ajutati-ma........!!!!
Ce Fel De Ritm Au Poeziile "In Lan" De L.Blaga , "Nehotarare" De T.Arghezi Si "Vara" De G.Cosbuc?
Diferenta Dintre Un Numar Si O Treime Din El Este 136.aflati Numarul.
Pretul Unui Stilou Este 20 De Lei Dupa O Reducere De 10 La Suta Pretul Ui Este ?
Compunere Cu Titlul Hobby-ul Meu De Minim 25 Randuri