RO Study
👤
Marianabounegr
Marianabounegr
20-12-2015
Matematică
a fost răspuns
care este sfertul cifrei 8
Răspuns :
Siminuca
Siminuca
20-12-2015
sfertul=a 4-a parte, asadar, sfertul cifrei 8 este:
8:4=2
Answer Link
Beatrisgurulea
Beatrisgurulea
20-12-2015
e foarte usor 8:4=2 ce e greu aici?
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 82+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
(1/3+1/5):1/2 Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați
5 Read The Instructions And Make Notes About Your ideas. Then Work With A New Partner. Take Turns to Talk About The Actives You Have Chosen. helping To Organis
(27 Completează Tabelul Următor: Verbul Care Însoţeşte Replica Poziția Verbului Replica - Frumușel Cățel Aveți , Zic Eu Co- Coanii, După Câteva Momente De Tăcer
DAU COROANA AM NEVOIE MULT!! Scrie Un Text De 10 - 15 Ransuri In Care Sa Prezinti O Intamplare Ce Are Loc In Timpul Unei Calatori Cu Vaporul Si In Care Sa Folos
Completați Propozițiile:eleva Ia ....................................... Pescarul Ia ................................. Baiatul Ia ..............................
Cine Îmi Poate Face Un Email Cu O Scrisoare Către O Prietena Despre O Nota Mica De Care Părinții Nu Știu Și Cum Ar Fi Mai Ușor Sa Îi Spun.. Nu Știu Sa Ma Exprim
3 Choisissez La Forme Convenable Pour Exprimer Un Rapport Desimultanéité. Je Crois Que Sylvie Est / Était Occupée Toute La Journée. Elle Pensait Que Vous Faites
URGENT!! PASCAL Se Da Un Text In Care Cuvintele Sunt Separate Prin Unul Sau Mai Mult Spatii. Pentru Fiecare Cuvint Sa Se Insereze Ultima Litera A Cuvintului Ina
Râurile Care Se Varsă În Prut
Am Nevoie Urgent. Dau Coroana. Rezolvare Completa