Răspuns :
Răspuns:
Era o zi frumoasa de vara ,soarele strălucea cu putere și cu razele sale calduroase ,mângâia copii pe creștetul capului. Albinuțe zburau pe dealuri si câmpii, agonisit miere. Fluturași multicolori ca curcubeul zburau de colo colo pe câmpiile pline cu floricele .Pe mare nsa era alta treaba ,creaturile marii inotau fericite , delfinii fiind unii din cei mai prietenoși, Mihăiță cu bunicul sau au plecat în aventura pe mare ,cu vaporul bunicului sau. Aceștia au ajuns pe mare și Mihăiță care nu avea ce face ,încerca să se distreze împreună cu noii sai prietenii ,care erau delfinii și peștișorii. Când într-o clipa din apa să-ți un peștișor mai neobișnuit...
- Un peștișor ! ,striga Mihăiță .
- acest peștișor ,Mihăiță, nu este unul obișnuit ci este unul special și magic , ii zise bunicul.
- Bunicule ,dar prin ce este acest peștișor special? și tu ai reușit sa te întâlnești cu unul ca el?
- Acest peștișor l-am întâlnit și eu odată în copilărie, iar la fel ca ție bunicul meu mi-a arătat ce puterea poate avea acest mic peștișor ,care pare ca este de aur însă are niște solzi care strălucesc foarte puternic și care sunt de o culoare galbena ca soarele. Puterea lui este ca cel ce ce îl întâlnește are ocazia sa își pună 3dorinte. Ai grija dragul meu ce dorințe îți pui căci acest peștișor este unul special .
Băiatul înțelese și își puse 3 dorințe: prima dorința era ca bunicul lui sa fie mereu la fel de vesel și niciodată sa nu fie trist , a doua dorința era ca peștișorul sa fie bine și sa nu fie mâncat de un alt peste mai mare sau sa nu i se întâmple ceva rău și a treia dorința era ca familia sa sa fie sănătoasă. iar apoi peștișorul dispăru.
mereu trebuie sa credem în minunii ,deoarece nu se știe când se poate întâmpla asa ceva chiar în fata ta.
Explicație:
SUCCES LA SCRIS ACEST TEXT ,SA IL CITESTI SUNT SIGURA CA PROFESOAREI II VA PLACEA SI CA VEI AVEA DOAR TU ASA TEXT ,SA STII CA AM INCERCAT SA IL FAC CAT MAI BOGAT SI CU EXPRESII FRUMOASE) Dacă se poate te rog frumos coroană))