RO Study
👤
Wwwddoina
Wwwddoina
16-12-2015
Biologie
a fost răspuns
exemple de echlibru ecologic?ajutati-ma?
Răspuns :
Andra11Andrada
Andra11Andrada
16-12-2015
sa nu aruncam gunoaie ,
daca gasim un gunoi pe drum sa il lom si sal aruncam in cos,
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 42+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Intrebari Referitoare Din Text .cine ?ce?unde?cand?de Ce?
Un Răspuns Cât Mai Repede Vă Rog!!!
8. Suma A 3 Numere Este 5 330. După Ce Din Fiecare Număr Se Scade Acelaşi Număr Rămân Numerele: 726; 1 572; 1 400. Care Au Fost Cele Trei Numere?
Pregăteşte O Caracterizare A Interpretului, A Formației Sau A Compozitorului De Muzică Uşoară Preferat. Tare Vocală Lucrări De Muzică Usoară Cunose
8. Continuă Dialogul Cu Şase Replici Complete. Nu Folosi Replici De Tipul: Bună Ziua! La Revedere! Respectă Tema. Eu Cred Că Ocrotirea Naturii Este Datoria Fiec
Explica Relatia Dintre Substantivele Cu Functia Sintactica De Subiect Si Predicatele Din Exemplele Date A)Copiii Rad. B) Ana Vorbeste Despre Catelul Ei (REPEDEE
Fie Funcția F:D-->R, D C R. Determinați Domeniul De Defeniție Al Funcției F:
7. Prezintă, În Minimum 30 De Cuvinte, Un Element De Conținut Comun Celor Două Texte Date, Valorificând Câte O Secvenţă Relevantă Din Fiecare Text. 6 Puncte , C
7.Completeaza Tabelul De Mai Jos Cu Trei Exemple Proprii. Concluzioneaza. Substantiv (Haina Este Noua) ; Pronumebposesiv (A Mea Este Noua) ; Adjectivbpronomina
2. Suma A Patru Numere Naturale Este Egală Cu 142. Dacă Se Împart Aceste Numere La 5, La 6, La 7 Și Respectiv La 8 Se Obțin Aceleaşi Câturi Și Aceleaşi Resturi.