RO Study
👤
Rahela9
Rahela9
16-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ce inseamna fabule
ma ajutati
Răspuns :
Alexandraexperta
Alexandraexperta
16-12-2015
fabule- povesti
sper sa fie bine. , coroana??
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 93+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Patru Elevi Efectueaza Calcului (2+radical Din 3)^2+(2-radical Din 3)^2 Si Obtin Rezuktatele Inregistrate In Tabelul Urmator: Vreau Si Rezolvarea Pls
Diferența Dintre Doua Numere Pozitive Este 1 Intreg Si 2 Pe 5 Iar Raportul Lor Este 1 Pe 3. Aflati Cele Doua Numeredau Coroana!!!❤
3. Numeşte Modurile Şi Timpurile Verbale Pentru: A Zburat, Era, Zice, Nu Înţelege. 1. Extrage Din Text Două
Știind Că X Supra 1 + 1 Supra X = 4, Calculati X² Supra 1 + 1 Supra X² Și X³ Supra 1 + 1 Supra X³. Va Rog Sa Ma Ajutati!
7 A) Determinați Numerele Întregi X Pentru Care X + 31 = 7. B) Determinați Numerele Întregi Y Pentru Care | 3y-2 ≤4. La Cerintele Următoa Logoti Litora Care Ind
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați,nu Mă Pricep La Fracții; A)[tex] \frac{7}{2} - \frac{3}{2} [/tex][tex] \frac{8}{5} - \frac{2}{3} [/tex][tex] \frac{25}{4} + \frac{
Descoperă În Textul Basmul Toamnei, De Ionel Teodoreanu:E. Un Predicat Verbal Exprimat Prin Verb La Timpul Prezent. F. Un Subiect Exprimat Prin Substantiv Comun
Salut, Sunt Intr-un Impas. Am Bacul Anul Acesta Si Sunt Indecis Intre Bios Si Info. Ar Fi Variante: Info, Bio Materie 9-10 Sau Bio Materie 11-12. Problema E Ca
Afla Trei Numere Naturale Stiind Ca Suma Primelor Doua Este 60, Suma Dintre Al Doilea Si Al Treilea Este 80, Iar Suma Dintre Primul Si Al Treilea Este 70, Va Ro
Vă Rog Frumos Să Mă Ajutați,nu Mă Pricep La Fracții; A)[tex] \frac{7}{2} - \frac{3}{2} [/tex][tex] \frac{8}{5} - \frac{2}{3} [/tex][tex] \frac{25}{4} + \frac{