RO Study
👤
Claudia38
Claudia38
10-12-2015
Limba română
a fost răspuns
propozitii cu ferestre inflorite
Răspuns :
1769
1769
10-12-2015
Primăvara seamana cu 1000 de ferestre inflorite
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 27+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Aflati L Necesar Pentru A Alungi Cu Delta L O Bara Cilindrica De Cauciuc Avand Sectiunea Transvrrsala S Si Lungimea Initiala L O.Modulul De Elasticitate Al Cauc
SEPTEMBRIE: Q = 250 Tone; K = 20 Utilaje; OCTOMBRIE: Q = 300 Tone; K = 25 Utilaje; CALCULATI PRODUCTIVITATEA MEDIE A CAPITALULUI ÎN OCTOMBRIE ŞI PRODUCTIVITATEA
Se Dau Punctele A (1,2)B(2,3)C-1,4).Sa Se Reprezint Punctele Într-un Reper Cartezian.
Bunaaaeu Am Limita Pe Telefon. Cand Se Blochează Merg Anumite Aplicații Dar Nu Toate, Mama Știe De Asta. Cum Să Fac Să Mi Se Resteze Limita Fără Să Stie Mama??
X+2x+3x+...........+10x=550 Cum Rezolv Ecuația Asta, Sa Ajung La Rezultatul De 550? Trebuie Complet Spatiul .
Dați 5 Exemple De Demonstrație Și 5 Exemple De Combatere
Aveti Va Rog Baremele De Rezolvare La Testele 6 Si 7 Din Aceasta Culegere??? Raspundeti Doar Daca Aveti Va Rog!
3 Precizează Ce Fel De Propoziții Există În Fraza Urmă- Toare: Vrei, Nu Vrei, Eu Tot Te Invit! Cum Este Marcat Raportul Sintactic De Subordonare?
. Care Este Produsul Dintre Suma Şi Diferența Numerelor 7 Şi 3? A. 30; B. 17; C. 33:
Asociază Moara Lui Califar De Gala Galaction Cu Un Text Literar Studiat La Clasa Sau Citit Suplimentar. Va Rog Frumos!!