RO Study
👤
Anonim
Anonim
09-12-2015
Germana
a fost răspuns
dau coroana și cinci puncte
vă rog ajutați-mă
Răspuns :
Аноним
Аноним
12-12-2015
7.Dann sah er eine seltsame
Brust.
8
.Er sagte:,, So eine Sache habe ich noch nie gesehen
"
9.
Bar ging in die Falle.
10.
Er schrie:,, Hilfe "
!
11.
Er klopfte
an die Tür
12.
Vergeblich sicher
zu bleiben
Sper ca te-am ajutat!Sa imi dai coroana!
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 36+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ce Valoare Morfologica Are Cuvantul "ce" In Propozitia: "...nu Se Stie Ce Se-ntampla"
Va Rogg Frumos Ajutati-ma
Prin Oxidarea Metanului La 60○C Si 400 Atm Se Obtine Metanol. A) Scrie Ec Reactiei Chimice De Obtinere Aetanolului Din Metan B) Calculeaza Masa De Metanol Obt
Daca Radical Din X La Patrat = -x. Multimea Solutiilor Reale Ale Ecuatie Este S= ?
Alcatuiti Enunturi In Care Numeralul Ordinal Cea Dintai Sa Aiba ,pe Rand,functia Sintactică De Atribut Adjectival,atribut Substantival ,complenent Indirect ,com
Prezinta O Poveste Trista Sau Fericita Din Viata Ta. Va Rog Frumos Sa Ma Ajutati...e Urgent!
Donne Les Sens Du Mot Vert. ~ Une Pomme Verte; Du Ble Vert; Du Bois Vert; Des Haricots Verts; Des Legumes Verts; Une Classeverte; Les Verts; Le Tourisme Vert; L
Completati Frazele 1-4 Cu Variantele A-c Astfel Incit Sase Obtina Afirmatii Corecte: 1corpurile Elctrizate Prin Frecare Unul De Altul ... 2 In Cazul electrizari
E(x)= X/x-4 - (x-4/x-2 + X-2/x-4 - 2) : 1/x-2, Unde X Este Nr Real, X Diferit De 2 Si X Diferit De 4. arătaţi Ca E(x)=1 Pentru Orocare Numar Real.
Precizati Tipul Indicator Si Tipul Componentelor Tipului De Data Oralul Lectiilor Din Declaratiile Dce Urmeaza: type ZiDeScoala=(L,Ma,Mi,J,V,S); Lectie=1..6; ob