RO Study
👤
Bebinuta
Bebinuta
09-12-2015
Limba română
a fost răspuns
Definitie caracterizare
Răspuns :
Valycocarla
Valycocarla
09-12-2015
caracterizare-individualizare-definitie
Answer Link
EricPop15
EricPop15
09-12-2015
Acțiunea de a caracteriza și rezultatul ei; indicare a notei caracteristice a unei ființe, a unui lucru sau a unui fenomen.
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 59+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Indentifica Oral Funcția Sintactica Și Cazul Pentru Fiecare Substantiv Înlocuit. Scrie În Spațiul Marcat Cazurile Și Funcțiile Sintactice Ale Pronumelor, Prin C
Stie Cineva Sa Faca Aceasta Problema? Un Val De Pinza De 50m Trebuie Impartit In 3 Bucatia Asfel: Prima Bucata Sa Fie Mai Mare Decit A 2 Cu 5m Si Mai Mica Decit
Scrieți O Felicitare De Paște .Dau Coronița !
Cum Se Deriveaza Xsinx * Lnx? folosesc Formula (f*g)' = F' * G + F * G' Prima Data Pentru Xsinx Si Apoi O Folosesc Si Pentru Sinx * Lnx?
10 Meserii\profesii\job-uri Importante Si Potrivite Pentru Femei . (va Rog In-afara De Doctor, Stomatolog , Chirurg.) Coroana :)
Intrebare: Adventistii Sarbatoresc Pastele? Daca Da, Cand? Am Un Prieten Adventist Si Nu Stiu Daca Sa Ii Spun 'Hristos A Inviat'...
Construiţi Enunţuri Cu: Ţăran, Mare.
Efectuati : c)2radical Din 3 X-5radical Din 3x+12 Radical Din 3 X+radical Din 3 X-10 Radical Din 3x d)5 Radical Din 2x+3 Radical Din 3x+2 Radical Din 3x-3radic
Am Nevoie De Ajutor La Acest Exerciţiu. Este Pentru Admiterea La Universitatea Politehnica Din Timișoara. AM 68*
Invent An Unusual Festival.Think Of Answers To Some Of The Following Questions.Write About 40 Words. 1.What Is The Name Of The Festival? 2.What Makes It Unusual