RO Study
👤
Picurca
Picurca
07-12-2015
Limba română
a fost răspuns
ő compunere cu greierele si fúrnica le scurt
Răspuns :
Tequilaofficial
Tequilaofficial
07-12-2015
Într - o zi de toamna, elefantul vine nervos :
- Unde îmi sunt pantofii , furnico?
- Sunt la mine , dar nu ti dau , vreau sa îmi deschid magazin in ei . Si atunci elefantul vroia sa calce pe mușuroi , dar un greiere micuț il ciupi de picior .
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 47+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Cu Idile Principale Di Carte,,In Padurea Petrisorului,, Scrisa De Mihai Sadoveanu?Ma Rog Mult,este Pana Luni!!!!
Treceti Urmatoarele Propozitii la Diateza Activa : Un Elicopter Va Fi Urgent Trimis In Zona De Catre Armata . Un O.Z.N Fusese Fotografiat Pe Cerul Londonez In A
1)Calculati:a)-2x+4>0b)∛8-3+∛1+x=3
A) Sa Se Determine X∈R, Astfel Ca Numerele 5-x; 2x+3 Si X+9 Sa Reprezinte Lungimile Laturilor Unui Triunghib) Poate Fi Triunghiul Echilateral?mersi :)
Câte Numere Pare Sunt Între 37 Şi 207? 170; 85; 171; 84.
Numaratoarea Unei Fractii Este Cu 37 Mai mare Decat Numitorul.Simplificand Fractia Cu Un Numar Natural Se Obtine 7 Supra 6.Cu Ce Numar Am Simplificat?
Substituiti Numele Predicativ Prin Propozitie Predicativa ,pastrind Sensul Enuntului.Datoria Oricarui Vorbitor Este De A Respecta Normele Limbii.
Care Sunt Sunetele Din Cuvintele:biblioteca,birou, Imparatul,albastru,galben,matase?
Complete The Sentences With One Word From The Box Below .It's A Lovely Winter Morning. The Sky Is Grey And It . (1) ….............. Snowing. Small Silver (2) ..
Derivati Cite cel Putin Un Verb de La Fiecare dintre Substantivele De Mai jos . fața , Chip , Figură, genunghi, Cot , Frunte , Palmă, Spate.