RO Study
👤
Chendy
Chendy
06-12-2015
Biologie
a fost răspuns
cu ce se hranesc pitigoi minimum 5 exemple
Răspuns :
Mira001
Mira001
06-12-2015
seminte, fructe si muguri de plante.samburi de cireșe , păinjeni, insecte sau râme
Answer Link
Peekaboo10
Peekaboo10
06-12-2015
seminte, fructe, samburi de cirese, rame si alte insecte micute
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 89+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Doua Trenuri Circula In Sens Contrar, Pe Doua Linii Paralele Alaturate Cu Vitezele De 72 Km/h Si Respectiv 90 Km/h. O Persoana Din Primul Tren Vede Trecand Prin
Scrieti Urmatoarele Multimi,enumerand Elementele Lor: a). Multimea Literelor Folosite In Cuvant Abracadabra b). Multimea Numerelor Naturale Impare, De Doua Cif
Car Este Femininul Substantivului Faraon?
Cand Tatal Meu Avea 31 De Ani ,eu Aveam 8 Ani.Astazi Tatal Meu Este De Doua Ori Mai In Varsta Ca Mine .Cati Ani Am Acum?
A*b=300 (a,b)=5 [a,b]=?
Perimetrul Unui Triunghi Echilateral Este Egal Cu Perimetrul Unui Patrat Cu Apotema De 6√2.Calculati Apotema Si Aria Triunghiului! HELP! Cat De Repede,multumesc
Dau Coroana!!!!!! Ce Andeamna "EXPRESII"??????
Se Considera Tr. ABC Si D Mijlocul Laturii (AC). Pe (BD Se Considera Punctul E, Astfel Incat [BD]=[DE]. Demonstrati Ca Tr. ABD = Tr. CED.
Fie Functia F:R->R, F(x) =2x-1. Determinati A Apartine Lui R Stiind Ca A(a,a+1) Apartine Graficului Functiei
Transcrie Doua Verbe La Diateze Diferite Si Precizeazale> Un Cavaler Cu Ochi De Vultur, Cu Inima De Fata Mare, Cu Brat De Fier, Cu Mana Alba, De Zbucium Si