RO Study
👤
Anonim
Anonim
06-12-2015
Limba română
a fost răspuns
un sinonim pentru cuvantul fumurie
Răspuns :
22xurile
22xurile
06-12-2015
Fumurie = cenușiu ...
Answer Link
Coco81
Coco81
06-12-2015
fumurie=cenusie,intunecata,
figurat=posomorat,mohorat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 31+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Pentru Inceput Va Ofer Cinci Puncte Am Nevoie De O Consultatie Referitor La Intrebarea Am Nevoie De O Pagina Unde Eu Foarte Bine Sa Inteleg Timpurile Verbelos I
Continua Urmatorul Textcu Inca 5-7 Enunturi In Care Sa Folosesti Cat Mai Multe Verbe De Miscare. Vazduhul Intunecat Cernea Fulgi Mari Si Deși Se Nea. Copilașii
Scrie O Compunere Narativa De 20-40 De Randuri In Care Sa-ti Imaginezi Ca Ai Iesit Cu Catelul Tau La Plimbare Si Acesta A Fost Eroul Tau Unei Intamplari Deosebi
Redactati O Compunere Al Carei Inceput Este Reprezentat De Primele Trei Propozitii Din Textul Tupa -Tup .1) Iepuasul Vine De La Scoala.2) Tupa -Tup Fluiera Nepa
De Ce Rumegatoarele Au Ierbat?
Numeste Valorile Morfologice Ale Cuvintelor Subliniate: Un Curcubeu A-ntins O Punte / Din Casa Mea Pan- La A Ta. Cuvintele Subliniate Sunt Un, Din Si Mea.Va Rog
Comentariul Literar Ap Poeziei Colind De Arcadie Suceveanu,daca Puteti Ajutati-ma
Va Rog Scrietimi Un Eseu Despre Familia In Evul Mediu Si Inca Un Eseu Despre Femeia In Evul Mediu Va Rog Ajutatima Imi Trebue Miine
Numeste Valorile Morfologice Ale Cuvintelor Din Sintagma:'In Mijlocul Gradinii...'
O Expresie Pt Cuv Repede .