RO Study
👤
Dfxjhsdf
Dfxjhsdf
23-11-2014
Limba română
a fost răspuns
o expresie pt cuv repede .
Răspuns :
Deliagabriela21
Deliagabriela21
23-11-2014
repede - iute este corect am avut si noi tema asta
Answer Link
Irinateleoaca
Irinateleoaca
23-11-2014
Nu mă 'lua așa de repede' ! (=nu mă grăbi) Era seară și mergea cu pași repezi (=grăbită) /iuți (pas alergător).
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 38+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Stiu Ca O Sa Va Para Stupida Intrebarea Dar:"La Arderea A 2moli.de Acetilena Cati Moli De Oxigen Se Consuma ??"
Alcatuiti Prop.in Care Sa Folositiortogramele Nu-l N-o Nu-i Si Cate Un Numeral.(Urgent :-)))))))))))
Noteaza Cu Adevarat A Si Fals F Urmatoarele Propoziti:4supra8=10supra20. 6supra10=11supra20. 7 Supra 7=12 Supra12. 27 Supra 30=18supra 20. 4 Su
Informatii Despre Prevenire Efectelor Dilatarii Si Contractarii Corpurilor ( Solide / Lichide / Gazoase ) .. ?! ;;)
Care Sunt Trasaturile Baladei? Imi Puteti Da O Schema De Argumentare? Va Rog.
Alcătuiți Propoziții Cu Următoarele Verbe Neregulate : Foretold , Foregotten , Forgave , Forsaken , Forswore , Frozen , Gainsaid , Got / Gotten , Girt / Girde
Cum Calculez Eculatile Aste Prin Metoda Reduceri { x-3y+1=0 2x+y-
Suma Masurilor Unghiurilor Intr-un Triunghi Este Egal Cu...........grade
UN MUNCITOR AVEA DE EFECTUAT UN NUMAR DE PIESE .IN PRIMA ZI A LUCRAT 2/6 DIN NUMARUL PIESELOR,A DOUA ZI 3/6 DIN NUMARUL LOR ,IAR A TREIA ZI A LUCRAT RESTUL DE 4
Un Enunt In Care Subiectulsa Fie Exprimat Prin Pronume Personal ,respective Printr=un Substantive Propriu