RO Study
👤
Hahah2
Hahah2
04-12-2015
Matematică
a fost răspuns
a•b=92 a•c=210 a•(b+c)=?
Răspuns :
DoruRadacina
DoruRadacina
04-12-2015
b=92/a
c=210/a
apoi inlocuiesti si rezolvi
a•(92/a +210/a) =302a/a apoi reduci a cu a si iti da 302
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 14+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Formuleaza Propozitia subiect Ex Prin Substantiv Propiu Va Rog
Am Ca Tema Acest Exercitiu Si Nu Il Stiu Pentru Ca Nu Am Fost La Ore Ma Puteti Ajuta?????:ALCATUITI PROPOZITII IN CARE PREPOZITIILE:DESPRE,DINTRE,DINSPRE,INSPE
Realizati O Compunere Folosind Ca Sprijin Urmatoarele Cuvinte Si Expresi Iarba Grasa, Desfata,au Inflorit, Parfum Suav ,minunate , Arzator , Flori , Cer
Ce Rezultate Au Aceste Operazi De Matematica 5X (10+9) , 3X (16+14) , 2X (8+7+9)
In Trei Zile Vladut A Rezolvat 34 Probleme. Primele 2 Zile A Rezolvat Un Nr. Egal De Probleme, Iar A 3 Zi A Rezolvat Cu 4 Probleme Mai Multe Decat A 2 Zi. Cate
As Vrea Si Eu Rezolvarea La O Inecuatie (x+1)(x+3)mai Mic Sau Egal (x+5)puterea 2+2
1.Suma A 2 Numere Naturale Este 429 . Aflati Numerele , Stiind Ca Diferenta Dintre Cel Mai Mare Si Dublul Celui Mai Mic Este 114 .2.Suma A 3 Numere Naturale Est
Determinati Concentratia Molara A solutiilor Care Contin: 196 G De H2SO4 In 200 Grame Solutie cu P=1,84 G/cm3
Va Rog .....formuleaza Enunturi Care Se Refera La Viaata Politica A Tarilor Romane In Primele Decenii Ale Secvolului Al 17 Lea
Formuleaza Enunturi In Care Predicatele Sa Fie Exprimate Prin Verbele : A Rasari , A Inflori , A Culege , La Timpul Prezent , Timpul Trecut , respectiv La Timp