RO Study
👤
Ggg14
Ggg14
03-12-2015
Matematică
a fost răspuns
numarul 64 ca produsul unui numar cu o suma
Răspuns :
Zecelamate
Zecelamate
03-12-2015
8 x (2 + 6)=8 x 8=64
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 77+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Repedeeeeeeee Repedeeeeeeee Repedeeeeeeee
Alcătuiește Enunțuri Despre Rândunică În Care Să Ai Un Pronume La Numărul Singular Un Substantiv La Numărul Plural Și Un Verb
Va Rog Am Nevoie Urgent DAu Coroana Ex4 Continoarea O Pun Pe Alta Intrebare Va Rog
Your Friend Alex Has Invite You To Go The Cinema Tomorrow, But You Can't Go. Write Am Email To Alex . In Your Email,you Should : Apologise, Explain Why You Can'
La Un Chiosc Alimentar S-au Vandut Succesiv Urmatoarele Lazi Cu Portocale: In Prima Zi S-au Vandut Jumatate Din Numarul Lazilor Si Inca 4, A Doua Zi Jumatate D
Alcatuieste Un Scurt Text In Care Sa Folosesti Urmatoarele Cuvinte, Apoi Da-i Un Titlu. echipa, Chiriac, Paraschiva, Ochelari, Echipament, Perechi, Chemare, Vec
Cum Afli Generatoarea Unui Con Circular Drept Stiind Doar Diametrul?
Compune O Ghicitoare Ritmică În Măsură De 4 Pătrimi Pentru Versurile De Mai Jos : Cântă În Orchestră Mare ; Si Mai Rar La Vânătoare !!! Va Rog Mult , Chiar Nu I
Buna .....va Rog Sa Mă Ajutați . ..... Vreau Și Eu Ceva Frumos ,un Mesaj Lung Pentru Ziua Lu Prietena Mea.....e Cea Mai Buna Prietena A Mea ....e Viața Mea ....
A)Se Mai Numesc Perimetru Sau......, Arie Sau..... B) Masuram Perimetrul In.....,.....,.... C) Estimam Aria Cu Ajutorul Uneir Retele De......cu Latura De....met