RO Study
👤
Riri200811
Riri200811
27-11-2015
Limba română
a fost răspuns
cum se desparte Ionel în silabe
Răspuns :
Zecelamate
Zecelamate
27-11-2015
Io-nel.Sper ca te-am ajutat!
Answer Link
Issa2001
Issa2001
27-11-2015
Nu se desparte in silabe.. este nume propriu.. substabtiv propriu... este o capcana ceva :))
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 39+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Ma Puteti Ajuta Va Rog Cu B Și C De La Exercițiul 10.10 Puncte + Coroana La Cel Mai Bun Și Rapid Raspuns
Mă Puteți Ajuta Cu Exerciții La Astea 3 Dau 20 De Puncte
In Figura De Mai Jos ABCD Este Un Romb, DCFE Un Patrat, D Apartine Lui AF Si DC=8cm A) Calculati Aria Patratului DCFEb) Aratati Ca Distanta Dintre Punctele A Si
Please, Help!!!OFER COROANA PRIMULUI RASPUNS COERENT!Ex.1: Ecuatia De Miscare A Unui Corp Este: X=(7)+(-8)t+(1)t^2Sa Se Determine Distanta Parcursa Dupa 3 Secun
Determinati Nr Natural N Pentru Care Sunt Îndeplinite Simultan Condițiile:a) Fracția N+1 Supra 7 Sunt Subunitareb) Fracția 2n+3 Supra 11 Este Supraunitare
La Munte Pe O, Partie,erau482de Copii Cu Sckiuri Si Cu157mai Putini Cu Sani Cati Copii Erau Oe Partie?
Scrie Un Mesaj Pe Care L-ai Afișa In Clasa Pentru A-i Indemna Pe Colegi Sa Fie Sinceri
Imi Dati Verbe In Engleza Care Sa Se Termine In :- X
Patricia Culege 10 Mere In 10 Minute.Ana Maria Culege O Dată Si Jumatate Față De Patricia In 10 Minute.iar Bianca Culege De Doua Ori Mai Multe Mare Decat Ana
Un Patrat Si Un Dreptunghi Au Perimetrele Egale Cu 24 Cm. Lungimea Dreptunghiului Este De Doua Ori Mai Mare Decat Latimea. Aflati: A) Aria Patratului Este Egala