RO Study
👤
Dicusarn
Dicusarn
27-11-2015
Limba română
a fost răspuns
Sensul cuvintului Horopsit
Răspuns :
Deiutta
Deiutta
27-11-2015
necajit sau cu sens opus bucuros
Answer Link
Calu1
Calu1
27-11-2015
sarman , parasit , uitat
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 74+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Lizuca Si Patrocle Au Ajuns La Bunici . Ei Observă Că In Curtea Bunicilor Erea O Pisică, Un Caine , Găini, Un Nr Dublu De Rate Fata De Găini Si Iepuri Cu 5 Mai
Va Rog!!! DACA AI AVEA PUTEREA SA FACI O EPOCA NOUA CARE AR FI ( EXPLICA!!)DAU COROANĂ!!!! Numai Dacă Mă Ajutați! Este URGENT!!
Pentru A Taai O Sfoara Lunga De 60 Metri In Bucati De 5 Metri Trebuie Executate : A: 11 Taieturi. B:12 Taieturi. C:13 Taieturi D:10 Taieturi
Determinați Soluțiile Eucatiilor:[tex](x + 1) {}^{2} = X(x - 1) + 4[/tex]
AM NEVOIE DE O CARACTERIZARE MORALA SI FIZICA A DOMNULUI GOE VA ROG E URGENT!! OFER COROANA
Daca Raportul Maselor A Doi Alcani Este De 0.3 Atunci Raportul Dintre Numarul De C Este De?
Compunere My Pet Ps; Am CaineIMPROVIZATI In Engleza 100-120 Cuvinte Fara Greseli Pentru Admiterea In Clasa A 5 A Urgent
Buna , Opera Epică Și Genul Epic Sunt Același Lucru ? Dar Este Greșit Sa Spui La Def Fabula Ca Este O Opera Sau Aparține Genului Epic (care Este Corecta )
Descrie Fenomenele Naturale Deosebite Din Subcarpații De Curbură, Surprinse In Imaginile De La Pagina 17 , Și Explica Modul Lor De Formare Pag 17 :
Cat Este √360? Va Rog Sa Imi Spuneți