RO Study
👤
Xslander23
Xslander23
05-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Cat este √360? Va rog sa imi spuneți
Răspuns :
Emaisache
Emaisache
05-05-2018
Rad 360=6 rad 10
Rad-radical( nu am semnul)
Answer Link
Irinamihaela09p17w7w
Irinamihaela09p17w7w
05-05-2018
6 radical din 10 . Este raspunsul curect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 32+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Un Automobil Merge 6ore Cu Viteza De 55km Pe Ora Si 7ore Cu 65km Pe Ora.un Alt Automobil Merge 13ore Cu Viteza De 60 De Km Pe Ora.Daca Cele Doua Automobile Plea
Trei Frati Au 36 De Lei .al Doilea Are De Doua Ori Mai Mult Decat Primul,iar Al Treilea Cu 6 Lei Mai Mult Decat Primii Doi Impreuna.cati Lei Are Fiecare Copil?
Andrei Pleaca De Acasa La Ora 10 Si 45minute Si Ajunge La Scoala La Ora 11 Si 30min.Cat Timp A Durat Drumul?VA ROG ESTE FFFF URGENT!!!!
Rescrie O Propozitie Subordonata Din A Doua StrofaPe Drumul Lung Ce Serpuie Spre DealSe-ndruma-ncet , Ca Dupa Mort , NorodulSi-mi Pare Mai Dumnezeiesc ProhodulS
Lungimea Unui Dreptunghi Cu Dimensiunile Exprimate Prin Numere Maturale Este De 5 Ori Mai Mare Decat latimea Sa Iar Semiperimetrul Cuprins Intre 76 Si 80 . A
O Piramida Triunghiulara Regulata Are Inaltimea De 4 Cm Si Muchia Laterala De 2√13.Aflati Aria Laterala Si Volumul Piramidei.
Structura Titlului Malul Siretului De Vasile Alecsandri.
Identificati Numele Predicativ si Aratati Prin Ce Se Exprina : Frumusetea Drumului Spre Padure Este De Nedescris.multumesc!!
Transcrie Două Propoziii Subordonate Diferite Din Fraza Următoare, Precizând Felul Acestora: Profesorul Martin Maiden, Care A Introdus Anul Tre
Fie Functia F:R-R,fx 2-3x.a)determinati Coordonatele Punctului De Pe Graficul Functiei Care Are Ordonata Egla Cu Triplul Abscisei.b)determinati Sinusul Unghiulu