RO Study
👤
Xslander23
Xslander23
05-05-2018
Matematică
a fost răspuns
Cat este √360? Va rog sa imi spuneți
Răspuns :
Emaisache
Emaisache
05-05-2018
Rad 360=6 rad 10
Rad-radical( nu am semnul)
Answer Link
Irinamihaela09p17w7w
Irinamihaela09p17w7w
05-05-2018
6 radical din 10 . Este raspunsul curect
Answer Link
VEDEȚI TOATE RĂSPUNSURILE ( 54+ )
Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Alte intrebari
Rezumat La Textul Marinimie De Mircea Sântimbreanu.Repede!!Sa Nu Fie Identic De Pe Net
Silviu Are 27 De Timbre,adica Cu 28 Mai Putine Decât Carla,iar Gheorghe Are Cu 7 Mai Putine Timbre Decât Carla.Câte Timbre Are Fiecare Copil?
Ajutor Este Pentru Marți Și Nu Stiu Este Exercițiu De Fizica CLS A6-a
6. În Figura Alăturată Este Reprezentat Cubul ABCDA'B'C'D', Cu AB=8 Cm. Suma Tuturor Muchiilor Este Egală Cu:va Rog Repede Dau Coroana
5 Complete The Sentences With Can () Or Can't 1 They... Do Martial Arts. (x) 2 Ann... Do Gymnastics. (✓) 3 We... Play Football. (✓) 4 You... Play Basketball. (X
Dacă Un Motor Primește Căldură Q Primit 12kJ În Fiecare Minut Și Efectuează Lucru Mecanic L= 100J În Fiecare Secundă ,Ce Randament Are ? Ajutor!
Salut! Am Nevoie De Un Nume De Echipă Pentru Un Concurs De Istorie. Daca Aveti Idei, Scrieţi
Stabilește Ordinea De Intrare În Concurs A Bicicliștilor Așezând Pe Fiecare La Start În Ordinea Crescătoare A Numerelor
Am Nevoie De:-Patru Superlative Geografice Economice Ale Asiei -Patru Superlative Geografice Demografice Ale Asiei Va Roog!! Sa Fie Grupate Pe Aceste Categorii
Care Este Tipul De Narator Pentru Cartea ,,Cititorul Din Pestera"?.